Luxaflex® wint vakprijs ‘meest innovatieve leverancier’

Maart 2017 – Luxaflex Nederland ontving gisteren de vakprijs de Gouden MIX Spijker in de categorie ‘meest innovatieve leverancier’. De prijs werd, evenals voorgaande jaren, uitgereikt tijdens de MIX Nationale DHZ Sessie. In drie verschillende categorieën werd vanuit de branche de favoriete leverancier van Nederlandse retailers gekozen. Lees verder

Luxaflex Nederland strijdt samen met Cordaid tegen malaria

Februari 2017 – Luxaflex Nederland en Cordaid werken samen in Malawi om malaria te voorkomen. Luxaflex® plaatst horren tegen de malariamug in gezondheidscentra en kraamklinieken. Daarnaast levert Luxaflex Nederland financiële steun aan scholen in Malawi, zodat kinderen goed onderwijs kunnen krijgen.

Het verschil tussen leven en dood
Malaria eist per jaar ongeveer 438.000 levens*, waarvan het merendeel kinderen. Elke minuut bezwijkt er ergens ter wereld een kind aan malaria. En dat terwijl de ziekte inmiddels te behandelen en -nog beter- te voorkomen is. “Dankzij de horren worden pasgeborenen en moeders tijdens hun verblijf in de klinieken niet gestoken. Met iets ogenschijnlijk simpels als een hor kun je het verschil maken tussen leven en dood. Het doet ons een groot plezier dat wij een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het voorkomen van malaria”, aldus Silvia Jagtenberg, Projectcoördinator PR, Communicatie & Media van Luxaflex Nederland. Lees verder

Luxaflex Nederland ISO 9001:2015 gecertificeerd

Eind 2016 is Luxaflex Nederland door Lloyd’s Register Quality Assurance, gecertificeerd volgens de nieuwe ISO 9001:2015 norm, als een van de eerste bedrijven in de branche.

Certificatie houdt in dat een externe, onafhankelijke partij vaststelt of het kwaliteitsmanagementsysteem van de organisatie aan alle normeisen voldoet. Om dit vast te stellen voert een certificatie instelling (CI) een audit uit. Het bedrijf was al gecertificeerd volgens de eerdere ISO 9001:2008 norm, maar heeft er voor gekozen direct te gaan voor de audit volgens de nieuwe, herziene norm. De nieuwe norm stelt, nog sterker dan voorheen, de belangen van klanten en andere stakeholders centraal. Ook moet het bedrijf duidelijker dan voorheen aantonen dat processen in de organisatie continu worden verbeterd.

Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland hier over: “Klanttevredenheid is voor ons van groot belang, reden waarom we ervan overtuigd waren dat we certificering volgens de nieuwe norm aan konden. Dat deze succesvol is afgerond zegt genoeg, maar natuurlijk zullen we de uitkomsten van de nieuwe audits gebruiken om kritisch naar onze organisatie te blijven kijken”.

Interieurfeest

December 2016 – De decembermaand is misschien wel de állerleukste maand voor het decoreren van het interieur: de kerstboom optuigen, de haard aansteken en fonkelende lichtjes ophangen door het hele huis. Ook raambekleding kan hierin een rol spelen: door de isolerende werking van de Duette® Shades bijvoorbeeld, houd je de warmte binnen. Of denk aan de grove structuurstoffen in de Twist® & Facette® Shades-collectie, die het kille licht van buiten filteren en een warme, zachte sfeer geven in huis. Waar je tijdens de kerstdagen ’s avonds gebruik maakt van kerstverlichting, kun je overdag die gezellige sfeer creëren met goede raambekleding.

Luxaflex Nederland wenst iedereen veel plezier met het decoreren, een fijne kerst en een fantastisch nieuwjaar!

LEWIS is in deze dagen bereikbaar voor meer informatie en high res afbeeldingen via 020 220 0220 of luxaflex@teamlewis.com.

Interieurvoornemens: van grote opruimbeurt tot verbouwing, Nederlanders zijn toe aan frisse start in 2017

December 2016 – Het gaat goed met de woningmarkt; in sommige delen van het land was er in 2016 zelfs sprake van ‘gekte’ en ‘oververhitting’. En omdat het beter gaat met de economie kiezen nieuwe en huidige huiseigenaren ook vaker voor een verbouwing om de woning helemaal naar eigen smaak (opnieuw) in te richten. Ook in 2017 zullen Nederlanders niet stil zitten. Uit onderzoek van Luxaflex Nederland* blijkt namelijk dat Nederlanders van plan zijn om hun woning aan te pakken in het nieuwe jaar: 

Lees verder

Luxaflex® verrijkt interieur met nieuwe collecties

Oktober 2016 – Met de nieuwe collecties Twist® -en Facette® Shades gooit Luxaflex® het over een andere boeg: warme, spraakmakende kleuren, grove structuren en patronen. Geheel volgens de woontrends van 2017 past Luxaflex® haar raambekleding-collecties aan om innoverend en trendy te blijven.

Grove structuren

In 2017 blijven wittinten, okergeel en koper- en zilvernuances een trend, maar is er ook een nieuwe ontwikkeling: hoe meer structuur, hoe beter. “De stoffen in de vernieuwde collectie zijn heel anders dan de standaard wevingen die je in een bouwmarkt ziet. We hebben verschillende, grove en fijne wevingen toegepast die een luxe, rijke toevoeging zijn aan het interieur”, vertelt Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland. Lees verder