De Luxaflex® Outdoor Collection Screens brengt heel wat nieuws in 2012. Behalve de twee exclusieve toevoegingen Luxaflex® Beaufort® Screen Expressions en Beaufort® XL, zijn er meer exclusieve stoffen én een Smartscreen-collectie.

De screens van Luxaflex® zijn een duurzame vorm van zonwering en toepasbaar in vele situaties. De producten beschermen het interieur tegen zon en warmte en voorkomen hinderlijke schitteringen. Daarnaast verminderen de screens overdag de inkijk naar binnen, maar blijft het vrije zicht naar buiten behouden.

 

Uitgebreid assortiment stoffen

De Luxaflex® Outdoor Collection Screens bevat diverse transparanties én een uitgebreid assortiment decoratieve stoffen. Speciaal is de Carré-kwaliteit, waarbij dezelfde kleur garen gebruikt wordt aan de voor- en achterzijde van het screen zodat beide zijden precies dezelfde kleur hebben. De Luxaflex® Outdoor Screen Collectie is leverbaar in 20 kleuren.

 

Statement Beaufort® XL
De recente toevoeging Beaufort® XL is een statement binnen de succesvolle Luxaflex® Outdoor Collection Screens. Het windvaste ritsscreen combineert design en grote windbestendigheid en is nu ook beschikbaar voor grotere raamhoogtes. Het ritsscreen functioneert daarnaast ook zeer goed als hor en als compleet verduisterende zonwering.

 

Persoonlijke stijl
De Luxaflex® Beaufort® Screen Expressions geven nog meer keuzemogelijkheden. Met deze vernieuwende collectie is het nu mogelijk om diverse modieuze en trendy digitaal gedrukte dessins in meerdere kleurpatronen te creëren. Zo schep je een persoonlijke sfeer, zowel binnen als buiten.

 

Luxaflex® Smartscreen
Een andere noviteit is de Smartscreen: hardware met een elegant ‘softline’ ontwerp met ronde vormen en druppelvormige onderlat. Natuurlijk is ook dit product optimaal te personaliseren met hardware in alle RAL-kleuren en de uitgebreide doekencollectie.

 

Voor meer informatie:

Luxaflex Nederland
Lisette van Zelst
Tel. 0184-674 132

www.luxaflex.nl