Door de introductie van Luxaflex® Outdoor, brengt Luxaflex® binnen en buiten samen en biedt het bedrijf een totaalpakket van sfeer, functionaliteit en beleving. Op Polyclose toont Luxaflex® Outdoor haar inspirerende collecties waaronder de nieuwe toevoegingen aan het Fiora- en het Beaufort®-assortiment.

Zo is Fiora Compact, een smal en elegant vormgegeven terrasscherm, zeer geschikt voor smalle ramen. Beaufort® XL is het nieuwste windvaste ritsscreen van Luxaflex® en uitermate geschikt voor grote raamhoogtes. Opslaan en verlaten

Met de Luxaflex® Outdoor Collection laat Luxaflex® een stijlvolle oplossing zien. De collectie bevat exclusieve stoffen, die uniek zijn voor buitenzonwering. Daarnaast lanceert Luxaflex® Outdoor een volledig nieuwe screencollectie in diverse modieuze en trendy, digitaal gedrukte prints in meerdere kleurpatronen.

De Luxaflex® Outdoor Collection Classics is opvallend: veel blokstrepen en uni’s voor een authentieke en klassieke uitstraling. Deze collectie is bij uitstek geschikt voor markiezen en is natuurlijk ook breder toepasbaar.

Voor meer informatie:

Luxaflex Nederland
Lisette van Zelst
Tel. 0184-674 132

www.luxaflex.nl