Luxaflex® Outdoor brengt binnen en buiten in harmonie. Het ruime Luxaflex®-assortiment buitenzonwering wordt verder uitgebreid met twee nieuwe producten. In navolging van het grote succes van het Beaufort®-ritssysteem introduceert Luxaflex® nu Beaufort® XL. Ook is er behalve het terrasscherm Fiora Grande, nu ook Fiora Compact; een scherm met een zeer mooie en elegante vormgeving.

 

Fiora Compact

Fiora Compact biedt optimaal zoncomfort, een perfecte integratie met de gevel door de smalle cassette én jarenlang gebruiksplezier. Bovendien onderscheidt Fiora Compact zich qua montage- en onderhoudsgemak. De compacte, volledig gesloten cassette is eenvoudig plat tegen de gevel te monteren en sluit direct op de gevel aan. Het scherm is heel geschikt voor smalle ramen en kleine terrassen en bovendien zeer scherp geprijsd.

De hardware is leverbaar in alle RAL-kleuren. Voor de stof heeft men de keuze uit de Luxaflex® Outdoor Collection, een acryl doekcollectie met bijzonder veel exclusieve items. De maximale maatvoering van dit drie-armige scherm is 450 cm breed en de maximale uitval is 300 cm.

 

Beaufort® XL
Beaufort® XL is de meest recente toevoeging aan het succesvolle Beaufort®-assortiment. Het windvaste ritsscreen combineert design en een grote windbestendigheid en is nu ook beschikbaar voor grotere raamhoogtes. Verdere voordelen zijn een snelle en veilige montagemogelijkheid, duurzaamheid, kwaliteit en onderhoudsvriendelijkheid. Dat vertaalt zich in unieke en gepatenteerde eigenschappen zoals de frontmontage waardoor de grotere, maar elegante cassette en zijgeleiders eenvoudig individueel te monteren zijn. Het ritsscreen functioneert daarnaast ook zeer goed als hor en als compleet verduisterende zonwering. De kast is naadloos en schroeven zijn onzichtbaar.

Beaufort® XL is verkrijgbaar in 35 kleuren glasvezeldoek en met profielen in alle RAL-kleuren. De maximale breedte is 430 cm, maximale hoogte 500 cm.