Luxaflex® blikt terug op een enerverende Intirio deelname. Behalve vele intirio_2012productinnovaties werd op de stand veel aandacht besteed aan e-marketing. In de hiervoor gecreëerde “e-lounge” werd de laatste stand van zaken op dit gebied aan de bezoekers getoond.

 

www.luxaflex.nl

Voornaamste item was de geheel vernieuwde website www.luxaflex.nl, een inspirerende, informatieve en innovatieve website, speciaal gericht op de zich oriënterende consument.

Bas Minkes, Marketing Manager van Luxaflex Nederland: “We weten uit onderzoek dat het merendeel van de consumenten zich vooraf op internet oriënteert. Onze website biedt alle relevante informatie en inspiratie binnen enkele muisklikken. De site heeft daarbij als doel de consument  in contact te brengen met ons dealer netwerk, zodat ze in het verdere proces verzekerd zijn van het juiste persoonlijke advies en vakmanschap. “

 

App
Een speelse manier om met het Luxaflex® assortiment kennis te maken zijn de twee meest recente Luxaflex app’s. Met deze app’s, bestemt voor iPhone, iPad, Windows7 en Android, laat Luxaflex®  zien dat men ook figuurlijkvolop in beweging is. Luxaflex®  puzzle en Luxaflex®  shuffle zijn binnenkort beschikbaar via de reguliere app-stores.
en uw klanten.

 

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Silvia Jagtenberg, Luxaflex Nederland
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
Web: www.luxaflexpress.nl

Yvonne Aarts, LEWIS
Kirsten Spoelstra, LEWIS
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Web: www.teamlewis.nl
Wire: www.lewiswire.com/nl
Twitter: www.twitter.com/teamlewis_nl