Luxaflex® komt in de maanden april en mei met een grootse campagne met het thema “Luxaflex® maakt van wonen genieten”. Luxaflex® gaat de consument volop prikkelen om de aan deze campagne deelnemende Luxaflex® dealers te bezoeken. Dit door in de actiemaanden vele aantrekkelijke aanbiedingen en acties te lanceren.

Aantrekkelijke acties

De campagne start loopt in de maanden april en mei. Gedurende deze periode ontvangen consumenten het 4e binnenzonweringsproduct gratis en zijn er diverse Luxaflex® Outdoor acties waaronder de “recycle actie”: 350 euro korting op een terrasscherm bij inlevering van het oude terrasscherm. Op het 2e horrenproduct krijgt de klant tijdens de campagne 50% korting.

 

Mega Media

Op meerdere manieren prikkelt Luxaflex® de consument om naar de winkel van de dealer te komen. Afgetrapt wordt met een landelijke actiefolder naar 3,5 miljoen huishoudens. De campagne wordt verder ondersteund door radiospots op meerdere landelijke radiostations, sponsoring van het RTL Weer in de gehele maand mei en een zeer grote Google Adwords campagne. Via Social Media, Our Blog, bannering, een advertentie in dagblad Metro en een direct mailing wordt de campagne verder uitgebouwd zodat de deelnemende Luxaflex® dealers het beste uit deze campagne kunnen halen.

 

Over Luxaflex®
Luxaflex® maakt deel uit van de Hunter Douglas Group die wereldmarktleider is in raambekleding en een belangrijke speler is in architecturale producten. De beursgenoteerde groep, met hoofdkantoor in Rotterdam, stelt wereldwijd zo,n 21.000 mensen te werk en telt 168 bedrijven, 66 fabrieken en 102 assemblage-installaties in meer dan 100 landen. De groep startte in 1919 haar eerste machinefabriek op. Zo’n 25 jaar later ontwikkelde Joe Hunter de eerste jaloezie met horizontale lamellen en in 1951 ontstond vervolgens het merk Luxaflex®.

Door continu exclusieve en innovatieve gepatenteerde maatproducten van topkwaliteit te introduceren, geldt Luxaflex® vandaag als absolute trendsetter in de wereld van modieuze raambekleding. Het ruime assortiment Luxaflex®-producten omvat verschillende soorten jaloezieën,exclusieve shades (Silhouette® & Facette®), rol- en vouwgordijnen (Rollo Blinds en Roman Shades). Luxaflex® is een verantwoordelijk, milieubewust merk dat zich ten volle inzet om vernieuwende raamdecoraties van topkwaliteit te produceren, die tegelijkertijd energie-efficiënt en trendy zijn.