Met de vakantie in aantocht worden campers, caravans en boten weer uit de stalling gehaald. Een grondige inspectie leert dat er vaak nog verschillende klusjes gedaan moeten worden voordat de vakantie echt kan beginnen. Zijn die bruin-oranje gordijntjes in de caravan aan vervanging toe? Of kunnen de jaloezieën op de boot echt niet meer? Luxaflex® geeft een aantal stijlvolle, efficiënte oplossingen voor raambekleding in vakantievoertuigen.

 

In veel huizen hangen vaak meerdere soorten raambekleding voor één raam. In een camper, caravan of boot is daar geen ruimte voor en is het van belang dat raambekleding meerdere functies vervult. Luxaflex® zet een aantal geschikte oplossingen op een rijtje.

 

  • Verduisterende raambekleding sluit niet alleen licht buiten, maar werkt ook verkoelend. Door op warme dagen het licht te weren, zorg je ervoor dat je ‘s nachts minder last hebt van de hitte en wat comfortabeler kunt slapen. Met de isolerende Duette® Shades in een verduisterende variant wordt deze dubbelfunctie optimaal benut.
  • In vakantievoertuigen wil je de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk gebruiken om een zo groot mogelijke leefruimte over te houden. Daardoor zijn producten die veel montageruimte nodig hebben minder geschikt. Nano rolgordijnen zijn een passende oplossing. Ze zijn te bevestigen zonder boren of schroeven en worden als het ware op het raam ‘geplakt’.
  • De toepassing van producten met spankabels is ideaal voor ramen die bijvoorbeeld in een hoek van 45° zijn geplaatst, iets wat bij boten en caravans nogal eens het geval is. De kabels zijn op diverse producten toepasbaar, geleiden de raambekleding evenwijdig aan het raam en houden de raambekleding op hun plek.
  • Na een warme dag is het fijn om ‘s avonds de ramen te kunnen openen zonder rekening te moeten houden met insecten die in en uit vliegen. Een rolhor is het meest ideaal voor gebruik in kleine ruimtes. Er is geen draaihoek om rekening mee te houden en extra opbergruimte zoals bij een inzet hor, is niet nodig.

 

“Luxaflex® biedt voor elke camper, caravan of boot een passende oplossing, met de ruime variatiemogelijkheden in stijl en functie is er voor elke ruimte een passend product te vinden,” zegt Lisette van Zelst van Luxaflex Nederland.

 

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Silvia Jagtenberg, Luxaflex Nederland
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
Web: www.luxaflexpress.nl

Yvonne Aarts, LEWIS
Kirsten Spoelstra, LEWIS
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Web: www.teamlewis.nl
Wire: www.lewiswire.com/nl
Twitter: www.twitter.com/teamlewis_nl