Raamdecoratie brengt sfeer, stijl, functionaliteit en elegantie. Vaak wordt direct gedacht aan producten voor de woon- en werkomgeving, maar steeds vaker vinden deze ook hun weg naar recreatiebestemmingen. Luxaflex® toont dit in de samenwerking met golfclub The Dutch, waar het eerder deze maand de buitenzonwering van het clubhuis realiseerde.

 

The Dutch is sinds anderhalf jaar de meest luxueuze golfbaan van Nederland. De golfclub, een Inland Links Golfcourse, streeft ernaar om zijn gasten bij ieder bezoek een onvergetelijk verblijf te bezorgen. De inrichting van het clubhuis speelt hierbij een grote rol. Luxaflex® verzorgde de raamdecoratie van het clubhuis van de golfers. Zowel binnen als buiten bekleden de producten van Luxaflex® de ramen van het exclusieve pand. De kernbegrippen van The Dutch zijn service, kwaliteit en exclusiviteit, waarden die perfect aansluiten bij het gedachtegoed van Luxaflex®.

 

De buitenzijde van het clubhuis is voorzien van de Omega Oase schermen van Luxaflex®, serre– en terraszonwering die op iedere locatie te plaatsen is. Deze zonwering vormt een warmte- en lichtreducerend schild boven of rondom het vertrek waar deze geplaatst is. De Omega-schermen zijn geschikt voor onder andere lichtkoepels en terrassen en beschermen het interieur.

 

Eerder verzorgde Luxaflex® al de aankleding van de binnenruimten van The Dutch. De raambekleding aan de binnenzijde van het pand bestaat uit Rolgordijnen en Roman Shades. Deze vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse modellen en exclusieve stoffen, wat ze zeer geschikt maakt voor de golfclub. Verder zijn alle modellen voorzien van een volant om het effect van UV-straling op de stof tegen te gaan. Er is bij The Dutch gekozen voor deze raambekleding, omdat dit een klassieke, elegante manier van raambekleding is, geschikt voor vrijwel elke ruimte.

 

De samenwerking met The Dutch laat zien dat producten van Luxaflex® in diverse settings tot hun recht komen,” zegt Lisette van Zelst van Luxaflex Nederland. “Het geeft het clubhuis de extra élégance die past bij een hoogwaardige recreatie-omgeving.”

 

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Silvia Jagtenberg, Luxaflex Nederland
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
Web: www.luxaflexpress.nl

Yvonne Aarts, LEWIS
Kirsten Spoelstra, LEWIS
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Web: www.teamlewis.nl
Wire: www.lewiswire.com/nl
Twitter: www.twitter.com/teamlewis_nl