Tijdens de zoektocht naar nieuwe raambekleding voor een woning is het vaak lastig in te schatten wat wel en niet past bij de rest van je interieur. Zou het dan ook niet ideaal zijn om nog voor de daadwerkelijke aanschaf, al te kunnen checken hoe de ruimte eruit komt te zien? Luxaflex® heeft hiervoor de oplossing met de visualisatietool voor Duette® Shades.

 

Met deze online tool kun je op een eenvoudige manier zien hoe je serre, woonkamer of slaapkamer in huis eruit komt te zien met Luxaflex® Duette® Shades. Vanaf nu kun je dus al online ervaren wat de keuze voor koele, warme en neutrale kleuren toe kan voegen aan de rest van de ruimte. Ook valt te zien wat de verschillende effecten als verduistering, semidoorschijnend en transparant doen met het eindresultaat. De Duette® Shades visualisatietool is te vinden op www.luxaflex.nl.

 

“Luxaflex® biedt met deze nieuwe visualisatietool de mogelijkheid tot direct online styling-advies. Zo krijg je de kans je thuis al te oriënteren, voordat je één van onze dealers bezoekt,” aldus Lisette van Zelst van Luxaflex Nederland. “Doordat je daarmee van tevoren al een idee krijgt over wat Duette® Shades met lichtinval kunnen doen, kan er in de winkel ook veel doelgerichter advies gegeven worden waardoor je sneller tevreden de winkel uit loopt. Zo houd je tijd over voor andere leuke dingen.”

 

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Silvia Jagtenberg, Luxaflex Nederland
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
Web: www.luxaflexpress.nl

Yvonne Aarts, LEWIS
Kirsten Spoelstra, LEWIS
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Web: www.teamlewis.nl
Wire: www.lewiswire.com/nl
Twitter: www.twitter.com/teamlewis_nl