Luxaflex® heeft de Luxaflex® Outdoor Gallery Dealer van het Jaar Award uitgereikt. De winnaar van 2012 is Eradus Zonwering Delft. Deze dealer heeft zich volgens de jury duidelijk onderscheiden op verschillende vlakken. Een professionele aanpak is wat Eradus Zonwering Delft kenmerkt. Aad, Marcel en Margriet Eradus zijn het enthousiaste visitekaartje van het bedrijf. Door hun proactieve houding blinken zij uit in service en vakmanschap.

 

Thijs Kortmann, General Manager van Luxaflex® Outdoor, verwoordt de keuze voor de firma Eradus Zonwering Delft als volgt: “Eradus Zonwering Delft heeft het merk Luxaflex® Outdoor op een enthousiaste en inspirerende wijze mee uitgebouwd. Doordat ze continu investeren in kennis, presentatie en meedenken met de klant én met ons, is deze dealer de terechte winnaar.

De reactie van de gelukkige winnaars: “We zijn erg blij dat onze inzet en motivatie niet onopgemerkt zijn gebleven. Het is met recht een kroon op ons werk. Het is een eer om deze prijs in ontvangst te mogen nemen.”

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Silvia Jagtenberg, Luxaflex Nederland
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
Web: www.luxaflexpress.nl

Yvonne Aarts, LEWIS
Kirsten Spoelstra, LEWIS
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Web: www.teamlewis.nl
Wire: www.lewiswire.com/nl
Twitter: www.twitter.com/teamlewis_nl