November 2012 – De Luxaflex® Projectcollectie Rolgordijnen biedt een grote keuze aan stoffen en hardware, specifiek afgestemd op professioneel en intensief gebruik en geschikt voor grotere raamoppervlaktes.

 

Strakke uitstraling, soepel lopende bediening
Bij de rolgordijnencollectie wordt gebruik gemaakt van het IF-award winnende EOS® 500 bedieningssysteem. Dit systeem staat bekend om de eenvoudige installatie en mooie afwerking. De systemen kunnen binnen elk ontwerp worden geïntegreerd. Ze zijn geschikt voor situaties met een beperkte montageruimte en beschikbaar met handmatige of elektrische bediening. Voor de afwerking zijn verschillende opties voor handen, zoals een sierkoof of designsteunen. Ook is de hardware in verschillende kleuren leverbaar om stof en bedieningssysteem op elkaar af te kunnen stemmen.

 

Stoffen
De collectie bestaat uit een groot aantal maatvaste en brandvertragende, vormvaste stoffen. Hij valt op door het grote aantal efficiënt lichtwerende geweven stoffen die beschikbaar zijn in verschillende openingsfactoren en kleuren. Architecten en designers kunnen zonder compromissen deze rolgordijnen toe passen.

 

Duurzaam
Duurzaam bouwen en inrichten, zonder concessies te doen aan kwaliteit en gebruiksgemak, is de basis van de hedendaagse projectinrichting. Bij de ontwikkeling van de collectie is gelet op de richtlijnen van BREEAM-NL. Dit is een beoordelingsmethode waarmee de duurzaamheidsprestaties van een gebouw kunnen worden bepaald. De toevoeging NL geeft aan dat het om een versie gaat die is aangepast op de Nederlandse bouwpraktijk en -regelgeving. De richtlijnen houden ondermeer rekening met bedieningsgemak, daglicht- en temperatuurregeling.

 

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Silvia Jagtenberg, Luxaflex Nederland
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
Web: www.luxaflexpress.nl

Yvonne Aarts, LEWIS
Kirsten Spoelstra, LEWIS
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Web: www.teamlewis.nl
Wire: www.lewiswire.com/nl
Twitter: www.twitter.com/teamlewis_nl