November 2012– Donkere of lichte Rolgordijnen? Een druk dessin of liever effen? Soms is het moeilijk voor te stellen wat de kleur van raambekleding voor het interieur doet. Hoe het echt zal worden, zie je uiteindelijk pas als het hangt. Om zeker te weten dat je het rolgordijn kiest dat het beste bij jou past, heeft Luxaflex® nu de Rolgordijnen Experience. Met deze online tool kun je vooraf bekijken hoe een kamer eruit komt te zien met Luxaflex® Rolgordijnen.

 

De nieuwe collectie Rolgordijnen biedt talloze keuzemogelijkheden in kleuren, materialen, dessins en afwerkingsmogelijkheden. Deze online tool geeft een sfeerimpressie van een woonkamer, slaapkamer of kinderkamer. Je kunt met eigen ogen zien welk effect kleur heeft op de sfeer in de verschillende ruimtes.

 

Voor een woon- of slaapkamer wordt vaak een wat rustigere inrichting gekozen, terwijl in een kinderkamer juist fellere en uitgesproken kleuren en dessins gebruikt worden. Wil je liever kiezen voor heel verrassende kleurcombinaties? En kies je dan pastelkleuren of geven bonte, vrolijke tinten het gewenste effect? Met de Luxaflex® Rolgordijnen Experience zijn alle mogelijke kleuren te selecteren en past de raamdecoratie in de kamer zich daar automatisch op aan. De Luxaflex® Rolgordijnen Experience is te vinden op www.luxaflex.nl.

 

Nu de collectie Rolgordijnen zoveel keus in variatie biedt, willen we die natuurlijk graag in beeld brengen,” zegt Lisette van Zelst van Luxaflex Nederland. “Op deze manier kun je thuis inspiratie opdoen en experimenteren met de verschillende mogelijkheden. Met het advies van de lokale dealer erbij kom je tot een passende oplossing voor jouw eigen woonsituatie.

 

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Silvia Jagtenberg, Luxaflex Nederland
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
Web: www.luxaflexpress.nl

Yvonne Aarts, LEWIS
Kirsten Spoelstra, LEWIS
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Web: www.teamlewis.nl
Wire: www.lewiswire.com/nl
Twitter: www.twitter.com/teamlewis_nl