Februari 2013 – Ook dit jaar is Luxaflex® weer aanwezig op vakbeurs Intirio, waar de laatste trends op woongebied te zien zijn. interio_2013Luxaflex® presenteert van 3 tot 6 februari inspirerende collecties en nieuwe online ontwikkelingen.

 

Met de Luxaflex® Outdoor terrasoverkapping voegt het bedrijf een nieuwe productcategorie toe aan het assortiment, namelijk een vaste terrasoverkapping. Deze is beschikbaar in twee variaties; de Luxaflex® Casa Modern of Luxaflex® Casa Classic. De overkappingen zijn verkrijgbaar in een breedte tot 6 meter en zijn standaard voorzien van een bladvanger in de goot. De hoge afwerkingsgraad, weersbestendigheid en afwerkingsmogelijkheden maken de overkapping een stijlvolle vergroting van de woonruimte voor ieder woningtype.

 

Het terrasscherm Spectra® heeft een bewezen staat van dienst en is het populairste terrasscherm van Nederland. Luxaflex® presenteert op Intirio een vernieuwde versie van dit product. Door het volledig afgesloten systeem zijn de Spectra-schermen ideaal voor het veranderlijke Nederlandse weer. Door de maximale breedte van 5,5 meter en een uitval tot 3,5 meter is het product veelzijdig inzetbaar. De verbeterde montage- en onderhoudsmogelijkheden bieden nog meer comfort.

 

Ook in de categorie binnenzonwering is een nieuwe collectie te zien: Verticale Jaloezieën. Deze collectie onderscheidt zich door een overweldigende keuze aan materialen, patronen, transparanties en kleuren. Er is keuze uit verschillende stoffen, kunststof en gerecycled aluminium. De jaloezieën zijn verkrijgbaar met een maximale lamelbreedte van 250 mm en een overspanning van 7 meter: ideaal voor grote ramen of een schuifpui. Binnen deze collectie zijn verschillende stoffen verkrijgbaar met de vuilafstotende en vochtwerende Dustblock™ coating of een Topar® coating die het zonlicht weerkaatst. Ook is er ruime aandacht voor de vernieuwde Rolgordijnen collectie en de nieuwe ontwikkelingen op horren gebied.

 

Daarnaast zet Luxaflex® op Intirio ook een belangrijke stap op het gebied van online marketing. In de nieuwe webshop die gepresenteerd wordt, kan de consument zich oriënteren, advies inwinnen en direct producten bestellen. Hierbij wordt het gemak van een webwinkel gecombineerd met de deskundigheid van een Luxaflex® dealer.

 

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Silvia Jagtenberg, Luxaflex Nederland
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
Web: www.luxaflexpress.nl

Yvonne Aarts, LEWIS
Kirsten Spoelstra, LEWIS
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Web: www.teamlewis.nl
Wire: www.lewiswire.com/nl
Twitter: www.twitter.com/teamlewis_nl