Maart 2013 –De oplaadpaal bij Museum de Koperen Knop werd afgelopen woensdag 20 maart geopend door sponsor Kees Commijs, directeur van de Hardinxveld-Giessendamse onderneming Luxaflex Nederland en de directeur van Museum de Koperen Knop Alida de Jong-Ambachtsheer.

Deze oplaadpaal is deel van het duurzame ‘Even Opladen’ project, een initiatief van de agrarische natuur- en landschapsvereniging Den Hâneker.

Met dit project wordt er geld van de Europese Unie, de regio en de provincie geïnvesteerd in de ontwikkeling van het platteland door energie op te wekken met zonnepanelen. Elektrische fietsen en scootmobielen kunnen worden opgeladen bij deze oplaadpalen. Ze staan verspreid over het gebied Alblasserwaard-Vijfheerenlanden op locaties waar culturele activiteiten plaatsvinden. Zo ook bij Museum de Koperen Knop, het museum dat huist in een deftige boerderij die kort na de Tachtigjarige Oorlog in Giessendam werd gebouwd.

Op de foto van links naar rechts: Kees Commijs en Alida de Jong-Ambachtsheer

Op de foto van links naar rechts: Kees Commijs en Alida de Jong-Ambachtsheer

 

Alida de Jong-Ambachtsheer: “Het is geweldig dat er een oplaadpaal op ons terrein geplaatst is. We kennen Kees Commijs al jaren en zijn erg blij dat hij dit initiatief wil ondersteunen. Zo kunnen ook wij een bijdrage leveren in de keuze van burgers, boeren en ondernemers voor duurzaamheid. Wij hebben een prachtig natuurgebied en willen dat ook graag behouden.”

 

Kees Commijs: “We zijn erg blij dat we als lokaal bedrijf ons kunnen inzetten voor de omgeving op een praktische en doeltreffende manier. Met onze duurzame filosofie ‘Keen on Green’, dat we doorvoeren in onze producten en processen, houden we het milieu groen én de energierekening laag. Dit initiatief sluit aan bij de kernwaarden van Luxaflex®: betrouwbaar, betrokken en inspirerend.”

 

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Silvia Jagtenberg, Luxaflex Nederland
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
Web: www.luxaflexpress.nl

Yvonne Aarts, LEWIS
Kirsten Spoelstra, LEWIS
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Web: www.teamlewis.nl
Wire: www.lewiswire.com/nl
Twitter: www.twitter.com/teamlewis_nl