April 2013 – Luxaflex Nederland draagt letterlijk haar steentje bij aan de bouw van het maxima_kikaPrinses Máxima Centrum in Utrecht. In dit centrum gaan specialisten uit Nederland op het gebied van kinderkanker samenwerken om zo nog meer kinderen te kunnen genezen.Luxaflex® heeft 400 stenen gekocht en stelt daarnaast producten beschikbaar voor de loterij die door KiKa wordt georganiseerd.

 

Het Prinses Máxima Centrum wordt het grootste kinderkankercentrum van Europa. Toponderzoekers uit Nederland hoeven dan niet meer op zeven verschillende locaties te werken, maar kunnen hun krachten bundelen op één plek. Op dit moment geneest 75% van de kinderen, de verwachting is dat na de bouw van het centrum dit percentage op 95% kan liggen. Het centrum zal vlak naast het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht komen te liggen.

 

Luxaflex® heeft namens elk personeelslid een steen gekocht. “Op deze manier kunnen we op een praktische en doeltreffende manier meehelpen kinderen met kanker de beste zorg te geven en toponderzoek helpen realiseren zodat er nog meer kinderen genezen,” zegt Lisette van Zelst van Luxaflex Nederland. “Bovendien zal Luxaflex® ook producten beschikbaar stellen voor de inrichting van het Prinses Máxima Centrum zelf. Hiermee wordt voor de patiënten een prettige leefomgeving gecreëerd.

 

Een steen voor het gebouw kost 5 euro en iedereen die een steen koopt doet automatisch mee aan een loterij. Voor deze loterij stelt Luxaflex® twee prijzen beschikbaar: buitenzonwering ter waarde van 2.000 euro en binnenzonwering ter waarde van 1.000 euro. In totaal zijn er zes trekkingen in de loterij. De eerste vond plaats op 22 maart, de laatste zal plaatsvinden op 9 mei.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Silvia Jagtenberg, Luxaflex Nederland
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
Web: www.luxaflexpress.nl

Yvonne Aarts, LEWIS
Kirsten Spoelstra, LEWIS
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Web: www.teamlewis.nl
Wire: www.lewiswire.com/nl
Twitter: www.twitter.com/teamlewis_nl