September 2013 – Op zoek naar een stijlvolle Plissé hordeur die geschikt is voor brede tuindeuren? De nieuwe Plissé hordeur Designa van Luxaflex® kan een maximale afmeting van 200 centimeter breed overbruggen zonder tussenstijl en is hierdoor ideaal voor bredere deuren. Bovendien heeft de deze nieuwe deur een geruisloze bediening.

 

Met de toevoeging van de Plissé hordeur Designa aan de collectie Plissé hordeuren, is het assortiment van Luxaflex® nog completer geworden. De Designa deur is vrijwel geruisloos te bedienen. De hordeur kan op iedere gewenste stand blijven staan en de platte ondergeleider maakt de deur kind- en rolstoelvriendelijk.

 

De Plissé hordeur Designa wordt door Luxaflex® op maat gemaakt en is eenvoudig te monteren en af te stellen. In de maanden dat de hordeur niet in gebruik is, kan deze bovendien met weinig moeite weer gedemonteerd worden.

 

De Designa is standaard leverbaar in wit, crème, zilver en antraciet, en tegen een meerprijs in alle andere RAL-kleuren. Het gaas is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en grijs. De maximale afmeting die kan worden overbrugd zonder tussenstijl is 200 cm breed bij 295 cm hoog.

 

“Tuindeuren zijn vaak wat breder dan gewone deuren en vaak is het dan mooier dat deze breedte niet onderbroken wordt door een tussenstijl. De Plissé hordeur Designa is dan ook een stijlvolle oplossing hiervoor,” zegt Lisette van Zelst van Luxaflex Nederland. “Bovendien kan door de ruime keuze aan kleuren de hordeur aan de eigen smaak aangepast worden. Zo is er voor ieder interieur een passende oplossing.”

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Silvia Jagtenberg, Luxaflex Nederland
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
Web: www.luxaflexpress.nl

Yvonne Aarts, LEWIS
Kirsten Spoelstra, LEWIS
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Web: www.teamlewis.nl
Wire: www.lewiswire.com/nl
Twitter: www.twitter.com/teamlewis_nl