September 2013 – De nieuwe gastenverblijven van het VU Medisch Centrum in Amsterdam zijn voorzien van Twist™ Rolgordijnen van Luxaflex®. Het bedrijf heeft hiervoor ruim 100 producten op maat geassembleerd en kosteloos beschikbaar gesteld.

 

De gastenverblijven in het VU zijn bedoeld voor familie en kennissen van patiënten die graag even op een rustige plek willen zijn. Om bijvoorbeeld samen te zitten, elkaar te steunen of te wachten tijdens een behandeling. Kortom, ze bieden een rustige plek in de hectiek van het ziekenhuis. Voor een huiselijk gevoel is het belangrijk dat het interieur van deze gastenverblijven sfeervol is en de gasten zo min mogelijk het idee hebben in een ziekenhuis te zijn.

 

Lisette van Zelst van Luxaflex Nederland: “We vinden het erg belangrijk om bij te dragen aan dit soort initiatieven. Ook in andere centra en verblijfshuizen zijn onze producten te vinden. Door het leveren van sfeervolle raambekleding hopen we bij te dragen aan de beleving dat familie en vrienden van patiënten die opgenomen zijn in het VU Medisch Centrum, even het gevoel hebben niet in een ziekenhuis te zijn.”

 

Ontwerp: Interieur en Architectenbureau Alphons Trossèl – www.trossel.nl • Fotografie: René van Dongen

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Silvia Jagtenberg, Luxaflex Nederland
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
Web: www.luxaflexpress.nl

Yvonne Aarts, LEWIS
Kirsten Spoelstra, LEWIS
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Web: www.teamlewis.nl
Wire: www.lewiswire.com/nl
Twitter: www.twitter.com/teamlewis_nl