September 2014 – Luxaflex® heeft dit najaar een aantrekkelijke actie waarbij consumenten een gratis bedieningssysteem ontvangen bij aankoop van Plissé, Duette® of Silhouette® Shades. Klanten kunnen van 13 september tot en met 25 oktober profiteren van deze seizoensactie.

 

De PowerRise® afstandsbediening, waarmee raambekleding van afstand geopend en gesloten kan worden, krijgen consumenten gratis bij aanschaf van Silhouette® Shades van Luxaflex®.Indien de keuze op Duette® of Plissé Shades valt, kan er gekozen worden voor een LiteRise® bedieningssysteem. Dit systeem is volledig koordloos en biedt de mogelijkheid om lichtinval te bepalen door middel van een handgreep op de onderlat. Bij de Duette® Shade is het ook een optie om te kiezen voor SmartCord®: een intrekbaar koord.

 

Al deze bedieningsoplossingen zorgen ervoor dat lange koorden bij raambekleding tot het verleden behoren en dat bovendien de bediening vederlicht is. De SmartCord® bediening ontving bovendien eerder dit jaar een iF Award vanwege het gebruiksgemak en de hoge mate van veiligheid. “Verder bieden deze bedieningssystemen een stijlvolle oplossing voor de loshangende lange koorden. Bij de PowerRise® en LiteRise® bediening zijn zelfs helemaal geen koorden meer nodig,” aldus Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland.

 

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Silvia Jagtenberg, Luxaflex Nederland
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
Web: www.luxaflexpress.nl

Yvonne Aarts, LEWIS
Kirsten Spoelstra, LEWIS
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Web: www.teamlewis.nl
Wire: www.lewiswire.com/nl
Twitter: www.twitter.com/teamlewis_nl