Februari 2015Luxaflex® heeft haar bekendste collectie raambekleding volledig vernieuwd. Het vertrouwde aanbod van Horizontale Jaloezieën is uitgebreid met een ruim palet aan nieuwe kleuren, decoraties en functies. Hierdoor bestaat het huidige kleuraanbod uit meer dan 170 kleuren.

 

Alles in één kleur
Op decoratief vlak is er veel mogelijk met de vernieuwde collectie van Horizontale Jaloezieën. Niet alleen is er keuze uit 177 verschillende kleuren, maar voor iedere kleur is ook de afwerking kleurspecifiek afgestemd. Daarnaast is het mogelijk om voor de nieuwe Flock de Luxe dessins te kiezen. Deze stoffen opdruk die aanvult als velours geeft je raambekleding letterlijk een zachte uitstraling. Het Flock de Luxe dessin werd onlangs nog onderscheiden met de Intirio Retail Award, de publieksprijs van de bekende vakbeurs in Gent. Liever geen uniforme kleur voor het raam? De verschillende kleuren Jaloezieën laten zich makkelijk combineren en variëren. Bovendien kan er worden gekozen uit vele dessins die de woning een warme sfeer geven.

 

Comfort

Tijdens het vernieuwen van de collectie heeft Luxaflex® niet alleen naar de uitstraling, maar ook naar het comfort van de raambekleding gekeken. Zo hoef je met de LiteRise® bediening niet meer in de weer met een lang koord, maar open en sluit je de Jaloezieën gemakkelijk met één handbeweging. Opties als VarioFlex® en MegaView® laten bovendien extra licht door en verdubbelen het zicht naar buiten.

 

Milieubewust en veelzijdig

De Horizontale Jaloezieën zijn bijna volledig vervaardigd van gerecycled aluminium en daardoor een zeer milieubewuste keuze. De raambekleding is beschikbaar in vijf verschillende lamelbreedtes, waardoor de jaloezieën in vrijwel iedere ruimte goed toepasbaar zijn. Zo is de Jaloezie met een lamelbreedte van 35 mm ideaal voor kamers met middelgrote tot grote ramen.

 

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Silvia Jagtenberg, Luxaflex Nederland
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
Web: www.luxaflexpress.nl

Yvonne Aarts, LEWIS
Kirsten Spoelstra, LEWIS
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Web: www.teamlewis.nl
Wire: www.lewiswire.com/nl
Twitter: www.twitter.com/teamlewis_nl