Februari 2015 – Luxaflex® zet tijdens de vakbeurs Intirio een nieuwe standaard voor bedieningssystemen. De raambekledingsproducent presenteert op de beurs PowerRise®, LiteRise® en SmartCord®; de nieuwe generatie bedieningssystemen. Deze bieden maximaal comfort en zijn ontworpen met veiligheid in gedachten. Luxaflex® biedt hiermee een stijlvol alternatief voor lange koorden op de vensterbank. Deze vernieuwde bedieningssystemen worden in diverse producten en collecties van Luxaflex® toegepast.

De focus van Luxaflex® ligt dit jaar op de exclusieve en luxe bedieningen. Uit eigen marktonderzoek blijkt dat comfort een belangrijk onderdeel van raambekleding is voor consumenten. De verbeterde SmartCord®, LiteRise® en PowerRise® zijn dan ook beschikbaar voor diverse productlijnen. Bij de stand van Luxaflex® is de nieuwste generatie bedieningssystemen te bewonderen.

 

Expert Center
Ook te zien op Intirio: het Luxaflex® Expert Center. Hier worden dealers bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. Daarnaast is er informatie beschikbaar over Luxaflex® Easy Ordering en de Luxaflex® Microsites. Dealers kunnen zich bovendien laten zich informeren over nieuwe hardware en speciale bedieningen, projecten, Luxaflex® Outdoor, horren en Nano Rolgordijnen. Het Luxaflex® Expert Center is alleen toegankelijk met een speciale entreekaart.

 

Vernieuwde collectie
Tijdens Intirio presenteert Luxaflex® eveneens de vernieuwde collecties Horizontale Jaloezieën. Uiteraard is deze collectie uitgerust met de nieuwste generatie LiteRise®.

Luxaflex® is tijdens Intirio te vinden in hal 1, stand E54-F55. Intirio vindt nog tot en met 4 februari plaats in Flanders Expo, Gent.

 

 

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Silvia Jagtenberg, Luxaflex Nederland
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
Web: www.luxaflexpress.nl

Yvonne Aarts, LEWIS
Kirsten Spoelstra, LEWIS
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Web: www.teamlewis.nl
Wire: www.lewiswire.com/nl
Twitter: www.twitter.com/teamlewis_nl