Maart 2015 – Luxaflex® heeft zonweringspecialisten Voorberg Zonwering tot Outdoor Select en Wonnink Zonwering tot Outdoor Inspiratie dealer van het Jaar verkozen. De Outdoor Gallery dealer van het Jaar werd vorige maand al bekend gemaakt. De award wordt ieder jaar uitgereikt aan dealers die zich onderscheiden door creatieve marketing, passie voor het merk en een pro-actieve houding.

Voorberg Zonwering uit Maassluis en Wonnink Zonwering uit Amersfoort zijn verkozen vanwege hun actieve aanwezigheid op social media en zeer verzorgde presentatie van het portfolio van Luxaflex®, zowel in de showroom als online. In combinatie met een pro-actieve houding richting de consument heeft dit voor beide dealers tot een mooie en positieve omzetontwikkeling geleid.

Geurt de Haas, Sales Manager bij Luxaflex®, licht de keuze verder toe:

“In de afgelopen jaren is er een zeer prettige samenwerking met beide dealers ontstaan. Hun kennis van onze producten is groot en het team doet er alles aan zich te blijven verbeteren door bijvoorbeeld trainingen te volgen. Hierdoor krijgt de klant altijd een optimaal en afgewogen advies.”

 

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Silvia Jagtenberg, Luxaflex Nederland
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
Web: www.luxaflexpress.nl

Yvonne Aarts, LEWIS
Kirsten Spoelstra, LEWIS
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Web: www.teamlewis.nl
Wire: www.lewiswire.com/nl
Twitter: www.twitter.com/teamlewis_nl