Zwarte horizontale jaloezieën van 50mm van Luxaflex® prijken tussen de tentoonstellingen van Het Nieuwe Instituut in Rotterdam. Op die manier worden de verschillende expositieruimtes van elkaar gescheiden op een stijl- en sfeervolle manier.

 

Het Nieuwe Instituut is het huis van de Nederlandse architectuur, design en e-cultuur. In het gebouw, dat regelmatig wordt bezocht door interieurarchitecten, worden tentoonstellingen en debatten georganiseerd over verschillende ontwerpdisciplines zoals grafisch ontwerp, productontwerp, games, mode, stedenbouw en uiteraard interieur- en landschapsarchitectuur.

Naar aanleiding van de 34e Wereldtentoonstelling die dit voorjaar opent in Milaan, belicht Het Nieuwe Instituut van 26 april t/m 23 augustus het fenomeen Wereldtentoonstelling in drie tentoonstellingen. Terugkerende vraag in de exposities is onder welke condities innovaties tot stand komen en welke rol ontwerpers in dat proces spelen. De producten van Luxaflex® worden in deze tentoonstellingen opgenomen als decor en afscheiding tussen diverse expositieruimtes.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Silvia Jagtenberg, Luxaflex Nederland
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
Web: www.luxaflexpress.nl

Yvonne Aarts, LEWIS
Kirsten Spoelstra, LEWIS
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Web: www.teamlewis.nl
Wire: www.lewiswire.com/nl
Twitter: www.twitter.com/teamlewis_nl