Luxaflex Nederland heeft zijn collectie van rolgordijnen een flinke opfrisbeurt gegeven. Hierbij heeft de specialist in raambekleding voornamelijk gekeken naar het comfort en design van de rolgordijnen. Ook in andere collecties levert de focus op comfortabele bedieningen innovatieve productontwikkeling op.

 

De vernieuwde collectie Rolgordijnen begint met een herintroductie van de innovatieve Nano collectie, waarbij zowel het systeem als de doekcollectie zijn verbeterd. Daarnaast worden alle Luxaflex® rolgordijnen geleverd met nieuwe hardware, die slanker en eleganter is dan zijn voorganger en de rolgordijnen daardoor een strakkere uitstraling geeft.

De nieuwe collectie biedt bovendien een alternatief voor de bekende kettingbediening. Via de nieuwe LiteRise® bediening zijn de rolgordijnen via de onderlat gemakkelijk te bedienen.

 

Ook in de Plissé en Duette® Shades collecties wordt het bedieningskoord vervangen voor comfortabele, veilige en stijlvolle oplossingen. Het was al mogelijk om LiteRise® en SmartCord® te gebruiken, waarbij het intrekbare koord een constante lengte behoudt. Daarnaast is nu ook PowerRise® toepasbaar voor beide collecties. Deze gemotoriseerde oplossing biedt dankzij een afstandsbediening ultiem comfort.

 

Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland: “De nieuwe PowerRise® batterijbediening voor Plissé en Duette® Shades werd op vakbeurs Intirio zeer enthousiast onthaald. We hebben de bediening nog verder kunnen ontwikkelen, waardoor PowerRise® een zeer betaalbare oplossing is geworden. Ultiem comfort is binnen handbereik.”

perbericht-200515

 

SOCIAL TEKST
Ook in de collectie Rolgordijnen focust @Luxaflex_NL op comfortabele biedingen. Vervang de bekende kettingbediening door de nieuwe LiteRise en bedien de gordijnen gemakkelijk en stijlvol via de onderlat. #Luxaflex #rolgordijnen #interieur #LiteRise

 

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Silvia Jagtenberg, Luxaflex Nederland
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
Web: www.luxaflexpress.nl

Yvonne Aarts, LEWIS
Kirsten Spoelstra, LEWIS
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Web: www.teamlewis.nl
Wire: www.lewiswire.com/nl
Twitter: www.twitter.com/teamlewis_nl