Villa Pardoes, een vakantieverblijf voor ernstig zieke kinderen en hun families, breidt zijn capaciteit uit van acht naar twaalf vakantiehuisjes. Luxaflex Nederland voorziet de vier extra huisjes én de Pannenkoekenkeuken op het terrein van rol- en vouwgordijnen.

Een onbezorgd, vrolijk leven is niet voor ieder kind weggelegd. Voor sommigen bestaat hun jeugd vooral uit veel doktersbezoeken, medicijnen en onzekerheid. Villa Pardoes biedt kinderen die tegen een ernstige of zelfs levensbedreigende ziekte vechten, gratis een onvergetelijke vakantie aan in hun park.

 

Vakantie voor 600 gezinnen
Een vakantieweek in een huisje van Villa Pardoes geeft het hele gezin een enorme energieboost. Kinderartsen hebben in de afgelopen jaren dan ook steeds meer gezinnen naar het vakantiepark verwezen. Als gevolg is er een structurele wachtlijst ontstaan. Gezinnen moeten soms langer dan zes maanden wachten; tijd die er niet altijd is voor de zieke kinderen. Villa Pardoes heeft daarom besloten de capaciteit uit te breiden naar twaalf huisjes. Hierdoor kunnen er jaarlijks 600 gezinnen van een onbezorgde vakantieweek genieten.

In 2010 droeg Luxaflex Nederland al bij aan de restyling van de themahuisjes door producten, variërend van Rolgordijnen tot Duette® Shades, kosteloos beschikbaar te stellen.

“Luxaflex Nederland heeft Villa Pardoes al eerder gesteund met raambekleding. We zijn enorm blij met de manier waarop er proactief én professioneel wordt meegedacht om de mogelijkheden van het Luxaflex® assortiment af te stemmen op onze wensen. Met deze prachtige bijdrage is het interieur van deze ruimten helemaal ‘af’ en past het perfect in de sprookjesachtige sfeer van de Villa. Wij zijn Luxaflex Nederland opnieuw dankbaar voor de sponsoring en de plezierige samenwerking,” aldus Peter Persoon, Algemeen Directeur Villa Pardoes.

 

v.l.n.r. Peter Persoon, Directeur Villa Pardoes; Silvia Jagtenberg, Luxaflex Nederland; Gert-Jan van Boxtel, Fondsenwerver Villa Pardoes.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Silvia Jagtenberg, Luxaflex Nederland
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
Web: www.luxaflexpress.nl

Yvonne Aarts, LEWIS
Kirsten Spoelstra, LEWIS
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Web: www.teamlewis.nl
Wire: www.lewiswire.com/nl
Twitter: www.twitter.com/teamlewis_nl