De gezelligste tijd van het jaar breekt aan, de tijd van Kerstmis, lekker eten, familie en nieuwe voornemens. Maar het is ook de koudste tijd van het jaar. Luxaflex® geeft tips hoe je er toch warm bij kunt zitten tijdens de koude kerstdagen.

 

Goede isolatie
Houd de warmte binnen door goede isolatie. Raambekleding zorgt voor een extra isolerende laag voor het raam, waardoor de kou van de ramen minder voelbaar is en de warmte van de verwarming binnen blijft. Je kunt kiezen voor zware gordijnen, maar evengoed voor lichte raambekleding. Luxaflex® Duette® Shades bijvoorbeeld, gemaakt van licht materiaal met een unieke honingraatstructuur waardoor ze zacht, duurzaam en bijzonder isolerend zijn.

 

Warme kleuren
Het werkt meer psychologisch dan fysiek: ook kleuren en materialen kunnen warmte uitstralen. Door warme kleuren en stoffen te gebruiken, maak je je huis in een handomdraai winterklaar. Dit behoeft geen geheel nieuw interieur, maar kan simpelweg met kleine aanpassingen in accessoires. Denk hierbij aan nieuwe kussenslopen, een bloemstuk, een plaid op de bank en een andere kleur raambekleding. Met bijvoorbeeld Luxaflex® Twist® Rolgordijnen, die een ideale balans bieden tussen decoratie en functionaliteit en die je eindeloos kunt variëren. Zo geef je je kamer snel een warme, knusse look.

 

Tussen de sneeuw
Geniet je elk jaar enorm van de sneeuw, maar vind je het te koud om veel buiten te zijn? Geen probleem. Met een goede terrasoverkapping kun je dicht bij de sneeuw zitten zonder dat je last hebt van neerslag en koude wind. Met een heater erbij maak je van de winter een warme ervaring. Luxaflex® verzorgt op maat gemaakte terrasoverkapping die past bij iedere woning.

Maartje Knipscheer, styliste bij Luxaflex®, voegt er nog een tip aan toe: “Goed gekozen raambekleding is van onderschatte waarde: het doet zo ontzettend veel voor je huis en inrichting. Het beïnvloedt geluid, lichtinval, sfeer, aankleding, privacy én warmte. Dus de grootste tip die we kunnen geven is: wat voor raambekleding je ook kiest, kies je raamdecoratie zorgvuldig!

 

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Silvia Jagtenberg, Luxaflex Nederland
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
Web: www.luxaflexpress.nl

Yvonne Aarts, LEWIS
Kirsten Spoelstra, LEWIS
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Web: www.teamlewis.nl
Wire: www.lewiswire.com/nl
Twitter: www.twitter.com/teamlewis_nl