Boren in de gave kozijnen van je gloednieuwe woning. Met TruFit™ – het nieuwe montagesysteem van Luxaflex®. – is dit niet langer nodig. Het systeem kleeft namelijk aan het glas, waardoor de raambekleding eenvoudig gemonteerd kan worden zonder te boren of schroeven.

 

Makkelijk, schoon en kindveilig
Luxaflex® TruFit™ heeft een kleine inbouwdiepte die de raambekleding dicht tegen het raam plaatst. Doordat de raambekleding rechtstreeks op het raam wordt gemonteerd, is TruFit™ zeer geschikt voor draai-kiepramen. Eenmaal bevestigd, is de raambekleding eenvoudig, licht en snel te bedienen en gemakkelijk uit het profiel te klikken wanneer de ramen gereinigd moeten worden. Dankzij de handgreepbediening is het systeem bovendien veilig voor baby’s, jonge kinderen en huisdieren.

Ontwerp
TruFit™ is ontworpen om bij de meest voorkomende kozijnentypes te passen en is geschikt voor veel soorten ramen, met een maximale afmeting van 128 centimeter breed en 220 centimeter hoog. Het montagesysteem is compatibel met de totale collectie Duette® Shades 25 mm en Plissé Shades 20 mm. TruFit™ is standaard toepasbaar op Top Down/ Bottom Up producten, en combinaties van Plissé en Duette® Shades. Het montagesysteem heeft een strak en elegant design en is verkrijgbaar in zes profielkleuren, afgestemd op de stoffencollectie en/of de kozijnkleur.

Met de introductie van TruFit™ zetten we een nieuwe standaard in montagesystemen,” aldus Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland. “Het systeem heeft een uitgekiend en stijlvol design dat aan het raam kleeft en daardoor zeer eenvoudig te monteren is. Doordat je de raambekleding heel simpel in en uit het montagesysteem kunt klikken, is het ook erg gemakkelijk om zowel het raam als de bekleding schoon te houden. Bovendien is het een van de systemen die uitermate geschikt zijn voor draai-kiepramen.”

 

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Silvia Jagtenberg, Luxaflex Nederland
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
Web: www.luxaflexpress.nl

Yvonne Aarts, LEWIS
Kirsten Spoelstra, LEWIS
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Web: www.teamlewis.nl
Wire: www.lewiswire.com/nl
Twitter: www.twitter.com/teamlewis_nl