Luxaflex Nederland introduceert in april het nieuwe elektrische bedieningssysteem PowerView® Motorisation, waarmee Luxaflex Nederland het automatisch bedienen van raambekleding via je smartphone en tablet mogelijk maakt. Met PowerView® Motorisation kan raambekeding worden bediend met de PowerView® App of met de Pebble® Afstandsbediening. Ook kan door middel van het maken van scènes de raambekleding volledig automatisch bediend worden. Luxaflex® heeft het product voor de eerste keer gepresenteerd op de internationale vakbeurs Intirio.

 

PowerView® Motorisation: Smart shades that simplify your life

PowerView® Motorisation maakt wonen mooier en makkelijker: dankzij het slimme elektrische systeem worden instellingen automatisch aangepast op de licht- en privacy-behoeften van de gebruiker en zorgt daarmee voor de perfecte ambiance, zowel ‘s middags, ‘s avonds als ‘s nachts. “Geautomatiseerde bediening hoort bij deze tijd, mensen willen comfort, eenvoud en luxe. Wij beantwoorden deze vraag met dit vernieuwende product,” vertelt Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland.

 

Pebble® Afstandsbediening

Het systeem kan zowel worden bediend door middel van de PowerView® App of met één van de twee verschillende Pebble® afstandsbedieningen. De Pebble® biedt een modern alternatief voor de afstandsbediening en geeft de mogelijkheid om tot wel bijzonder veel verschillende raampartijen automatisch te bedienen en in te stellen, zowel individueel, met slechts één druk op de knop. De Scene Controller heeft een geavanceerd scherm waarop de verschillende combinaties van scènes te zien zijn.

 

Personaliseren met de App

Naast de Pebble®, is PowerView® Motorisation ook te bedienen met een smartphone of tablet, dankzij de PowerView® App. Deze app is zo geavanceerd dat na eenmalig instellen de raambekleding zich automatisch aanpast aan het ritme van de gebruiker en zonsopkomst en -ondergang, zelfs als de gebruiker niet thuis is of niet verbonden is met internet. Zo kunnen er per dag en tijdstip andere lichtcombinaties ingesteld worden, zowel voor individuele ramen als gezamenlijk. Dankzij RemoteConnect kan het systeem zelfs worden bediend vanuit het buitenland.

 

Veiligheid, onderhoud en design

Behalve de veelzijdige functionaliteit van het systeem, is er ook gedacht aan kindveiligheid en onderhoudsgemak. Dankzij een compacte battery pack achter het product is de hinderlijke stroomtoevoer overbodig.  De Pebble® is te verkrijgen in zeven verschillende kleuren en is door zijn eigentijdse vormgeving passend in elk interieur. Het innovatieve product is zeer recent bekroond met de WCMA Award voor Best New Style Concept in de categorie Motorisation.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Silvia Jagtenberg, Luxaflex Nederland
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
Web: www.luxaflexpress.nl

Yvonne Aarts, LEWIS
Kirsten Spoelstra, LEWIS
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Web: www.teamlewis.nl
Wire: www.lewiswire.com/nl
Twitter: www.twitter.com/teamlewis_nl