Luxaflex® heeft tijdens de vakbeurs Intirio in Gent haar ‘Dealers van het Jaar’ bekend gemaakt. Deze titel wordt gegeven aan Luxaflex® dealers die opvallen in hun concept door de manier waarop zij het merk Luxaflex® en hun eigen zaak profileren op het gebied van service, marketing en klantgerichtheid.

 

Gallery dealer 2016: Jacobs Thuis en Interieur

Jacobs Thuis en Interieur uit Malden werd benoemd tot Gallery dealer van het jaar 2016. Kees Commijs, General Manager van Luxaflex Nederland, licht de motivatie toe: “Jos Jacobs is een echte ondernemer, die ook in moeilijke tijden durft te investeren en keuzes te maken. In het prachtige nieuwe pand schittert de Luxaflex® presentatie terwijl deze daarbij tevens een harmonieus geheel vormt met de rest van het interieur. Het pand is een wereld van inspiratie waar deskundig personeel je begeleidt in je keuze. Verder is Jos Jacobs voor Luxaflex Nederland een loyale en opbouwende klant, waar je prima mee kunt praten en discussiëren om te leren van elkaars ervaringen.

Jaap-Jene Langevoord (derde van rechts) en Kees Commijs (tweede van rechts) van Luxaflex Nederland met team Jacobs Thuis en Interieur

Inspiration dealer 2016: Gommeren Woninginrichting

Inspiration dealer van het jaar 2016 werd Gommeren Woninginrichting uit Roosendaal. Dit familiebedrijf werd gekozen vanwege hun opvallende centrumfunctie. “Drie generaties Gommeren laten zien dat het loont om een spil in je regio te zijn. Door hun werk goed te doen, constante kwaliteit te leveren maar ook door een actieve rol te spelen in de Roosendaalse samenleving is Gommeren Woninginrichting een “vertrouwd” adres, waar men zicht thuis voelt. Ook voor Luxaflex Nederland is het goed samenwerken met de familie Gommeren,“ vertelt Commijs.

Jaap-Jene Langevoord (eerste van links) en Kees Commijs (tweede van links) van Luxaflex Nederland met team Gommeren Woninginrichting

Select dealer 2016: Wim van der Werff

Tot Select dealer van het jaar 2016 werd Wim van der Werff uit Alkmaar gekroond. “In hun eigen woorden: Mensen verwachten een eerlijk advies! En dat is de manier waarop we samen zaken doen. No nonsense, maar open en eerlijk. Binnen hun brede assortiment raambekleding neemt Luxaflex® een eigen plaats in, waar het zich kan ontplooien dankzij de goede zorgen van Ruud, Roger en hun collega’s. Een samenwerking om trots op te zijn!”, aldus Commijs.

Jaap-Jene Langevoord (eerste van rechts) en Kees Commijs (eerste van links) van Luxaflex Nederland met team Wim van der Werff

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Silvia Jagtenberg, Luxaflex Nederland
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
Web: www.luxaflexpress.nl

Yvonne Aarts, LEWIS
Kirsten Spoelstra, LEWIS
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Web: www.teamlewis.nl
Wire: www.lewiswire.com/nl
Twitter: www.twitter.com/teamlewis_nl