Luxaflex Nederland heeft de nieuwe collecties raambekleding op vakbeurs Intirio gepresenteerd. De collecties Houten Jaloezieën, Rolgordijnen, Twist® en Facette®

 

Fris interieur met Twist® en Facette® Shades

De populaire productgroepen Twist® en Facette®Shades krijgen een nieuwe look. Beide collecties worden vernieuwd met decoratieve stoffen in diverse trendy kleuren en structuren. De collectie Twist® Shades biedt nu ook een mooie Black-Out stof die verduisterend werkt. De Facette® Shades krijgen een nieuwe decoratieve onderlat en nieuwe sierlijke hardware, in lijn met de collecties Twist® Shades en Rolgordijnen.

 

Klassiek interieur met luxueus en artistiek hout

Traditionele houten jaloezieën worden nog verder verfijnd met de nieuwe afwerkingen Shine, Splash en Art. Shine lamellen zijn voorzien van een sterke glanslaag en geven het interieur daarmee een luxueuze uitstraling. Splash lamellen geven juist een speels en licht effect, dankzij een willekeurig patroon van verfspatten. De Art lamellen zijn handgeverfd en hebben een opvallend en artistiek kleurverloop. Alle lamellen zijn nu ook beschikbaar in de bredere variant van 50 mm en 70 mm en hebben een mono-commando kettingbediening, die zorgt voor een lichte hantering van grotere oppervlakken. Perfect dus in combinatie met Houten Jaloezieën die raampartijen tot wel drie meter breed kunnen bedekken.

 

Rolgordijnen: spelen met kleur!

De Rolgordijnencollectie van Luxaflex® biedt diverse exclusieve stoffen, zoals de trendy Boutique-collectie die jaarlijks vernieuwd wordt. Een van de nieuwe dessins is de Transit. Dit is een 200 centimeter breed patroon met verticale strepen waarin bij elkaar passende kleuren in elkaar overlopen. Luxaflex® speelt met Transit in op de interieurtrend “Degradé”, die zich kenmerkt door de in elkaar overlopende kleuren. 

 

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Silvia Jagtenberg, Luxaflex Nederland
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
Web: www.luxaflexpress.nl

Yvonne Aarts, LEWIS
Kirsten Spoelstra, LEWIS
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Web: www.teamlewis.nl
Wire: www.lewiswire.com/nl
Twitter: www.twitter.com/teamlewis_nl