Pasen komt eraan; de eieren worden geschilderd en de wereld kleurt even pastel en geel. Dit jaar mogen we ook ná Pasen blijven genieten van deze mooie kleuren, want geel is dit jaar de trend! Voor degenen die graag de trend volgen en geen genoeg kunnen krijgen van de gelukkig makende kleur, biedt Luxaflex® een ruim aanbod van geelgekleurde raambekleding.

 

De trend van 2016: goudgeel
Dé modekleur van 2016 is okergoud. “Okergoud is een goudkleur die heel geel is en waarmee je een duidelijk statement maakt in je interieur”, vertelt Maartje Knipscheer, styliste bij Luxaflex®. “Je haalt met okergoud warmte en een vleugje chique in huis. Door het te combineren met pasteltinten houd je het jeugdig en fris met een luxe uitstraling. In combinatie met meer donkere tinten wordt het juist veel chiquer en ontstaat er een prachtig rijk interieur, zoals een luxe hotellobby. Een kleur om perfect mee te combineren!

 

Geel als natuurtint
Een andere woontrend is het gebruik van natuurmaterialen en natuurtinten als taupe, bruin en grijs. “Bij deze tinten is het lastig om kleur te introduceren zonder dat het te contrasterend wordt. Met donkergeel krijgt het huis een hele warme, chique, maar toch moderne uitstraling en voorkom je dat het afleidt van de natuurtinten in huis.”

 

Het hele jaar lente
Ook bij de meest populaire productgroep – de horizontale jaloezieën – biedt Luxaflex® een ruime keuze aan geeltinten, zoals fris citroengeel. “De jaloezieën zelf laten al veel licht door en de licht reflecterende werking van de kleur geel zorgt ervoor dat je de zon in huis haalt het hele jaar door!

 

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Silvia Jagtenberg, Luxaflex Nederland
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
Web: www.luxaflexpress.nl

Yvonne Aarts, LEWIS
Kirsten Spoelstra, LEWIS
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Web: www.teamlewis.nl
Wire: www.lewiswire.com/nl
Twitter: www.twitter.com/teamlewis_nl