De lente komt eraan: dagen worden langer, de bloemen staan weer in bloei en huizen worden lenteklaar gemaakt. Luxaflex® Outdoor maakt zich klaar voor de lente en introduceert een nieuwe collectie acryldoeken. De doeken zijn toepasbaar op terraszonwering, markiezen, vensterzonwering en terrasoverkappingen.

 

Functioneel en stijlvol
Zoals gebruikelijk voldoen de collectie doeken van Luxaflex® aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van lichtechtheid en slijtvastheid. Het vernieuwende aan deze collectie zijn de kleuren van de doeken. “Uit een van onze onderzoeken blijkt dat Nederlanders steeds langer buiten zitten, mede dankzij de langere zomers. Dat betekent ook dat er meer waarde wordt gehecht aan de buitenervaring: het terras moet niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol”, legt Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland uit. “Daarom richten we ons nu steeds meer op het moderniseren van de doeken.

 

Succesnummers, klassiekers en exclusieve dessins
De nieuwe collectie is een mix van klassieke uni-doeken, bewezen commerciële succesnummers en vernieuwende exclusieve dessins voor diegenen die verder durven te gaan. “We hebben een prachtig pallet samengesteld die we kunnen omschrijven als elegant, eenvoudig en verrassend in subtiliteit”, zegt Jagtenberg. In de nieuwe collectie voeren populaire tinten zoals bruin, taupe, grijs en zwart de boventoon. Tevens zijn er nieuwe dessins zoals subtiele streeppatronen en verrassende kleurencombinaties. Er zijn ook doeken uit de collectie gehaald: “De multi-color strepen die van oudsher in iedere collectie zaten, zijn verleden tijd. Wij zijn ervan overtuigd dat door de trendy uitstraling van buitenzonwering te tonen, je de vraag stimuleert.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Silvia Jagtenberg, Luxaflex Nederland
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
Web: www.luxaflexpress.nl

Yvonne Aarts, LEWIS
Kirsten Spoelstra, LEWIS
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Web: www.teamlewis.nl
Wire: www.lewiswire.com/nl
Twitter: www.twitter.com/teamlewis_nl