Luxaflex Nederland heeft met succes de eerste roadshow gegeven voor de naderende lancering van PowerView® Motorisation. In maart worden er 44 trainingen gegeven door het hele land om dealers te informeren over de uitgebreide mogelijkheden van dit vernieuwende systeem. PowerView® Motorisation is vanaf 1 april verkrijgbaar in Nederland.

PowerView® Motorisation maakt het automatisch bedienen van raambekleding via smartphone en tablet mogelijk en kent vele toepassingen en mogelijkheden. Vanwege dit uitgebreide systeem is het noodzakelijk om dealers alvast kennis te laten maken met het concept en de kracht ervan te laten ervaren.

Juist bij dit product is het belangrijk dat de verkoper wordt opgeleid en ervaart wat het product doet en kan. Wanneer een dealer het product goed kent, kan hij een klant goed adviseren en demonstreren hoe gemakkelijk PowerView® Motorisation te bedienen is”, vertelt Kees Commijs van Luxaflex Nederland.

Als eind maart alle roadshows hebben plaatsgevonden, zullen zo’n 1.700 personen getraind zijn. Na afloop van de eerste roadshow op 3 maart op de Luxaflex® Academy in Hardinxveld-Giessendam, ontvingen Johan Kleppe van Woonboulevard Poortvliet en Jim Senft van Senft Zonwering in Haarlem de eerste certificaten. Deze certificaten geven erkenning aan de deskundigheid van de Luxaflex® dealer.

 

Luxaflex Nederland overhandigt certificaten na de eerste roadshow (v.l.n.r.: Kees Commijs, Johan Kleppe, Jaap-Jene Langevoort)

PowerView® Motorisation: Smart shades that simplify your life

Met PowerView® Motorisation kan raambekleding worden bediend met de PowerView® App of met de Pebble Remote. Ook kan door middel van het maken van scenes de raambekleding volledig automatisch bediend worden.

PowerView® Motorisation maakt wonen mooier en makkelijker: dankzij het slimme elektrische systeem worden instellingen automatisch aangepast op de licht- en privacy-behoeften van de gebruiker en zorgt daarmee voor de perfecte ambiance, zowel ‘s middags, ‘s avonds als ‘s nachts.

 

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Silvia Jagtenberg, Luxaflex Nederland
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
Web: www.luxaflexpress.nl

Yvonne Aarts, LEWIS
Kirsten Spoelstra, LEWIS
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Web: www.teamlewis.nl
Wire: www.lewiswire.com/nl
Twitter: www.twitter.com/teamlewis_nl