Luxaflex® Outdoor Gallery dealer, deze titel wordt gegeven aan Luxaflex® dealers die opvallen door de manier waarop zij het merk Luxaflex® en hun eigen zaak profileren op het gebied van service, marketing en klantgerichtheid.

 

Geurt de Haas, manager sales retail van Luxaflex®: “Onze relatie met Aldura heeft zich de afgelopen periode ontwikkeld en verdiept. Het is voor ons fijn samen te werken met een partner die de markt begrijpt en met ons meedenkt op het gebied van innovatie en sales en waarmee de communicatie is zoals het hoort: hoor en wederhoor, actie en reactie. Dit heeft, samen met het feit dat Aldura met haar actieve marketing- en communicatiebeleid een ambassadeur is voor het merk Luxaflex®, geleid tot deze keuze.

 

Aldura is al meer dan 80 jaar een begrip in de regio Zwolle. Het bedrijf levert zonwering voor binnen en buiten, rolluiken, terrasoverkappingen, horren, onderhoud en reparatie op zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij Aldura staan kennis en vakmanschap hoog in het vaandel. Naast Luxaflex® Outdoor Gallery dealer is het bedrijf ook Gallery dealer voor Luxaflex® Raamdecoratie.

 

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie:

Luxaflex Nederland
Silvia Jagtenberg
Tel. +31(0)184 67 4209
s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
www.luxaflexpress.nl

LEWIS Nederland
Saskia Jurjens
Tel. +31 (0)20 220 0220
luxaflex@teamlewis.com
www.teamlewis.com