Luxaflex Nederland heeft vorige week een VMRG-certificaat ontvangen van de VMRG, de brancheorganisatie voor gevels en gevelelementen. Met het certificaat geeft de organisatie goedkeuring aan bedrijven die voldoen aan de VMRG Kwaliteitseisen voor zonwering, wat betekent dat Luxaflex Nederland gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit zonwering levert.

 

Kwaliteit van Luxaflex®

Luxaflex Nederland heeft al diverse certificaten en prijzen ontvangen voor kwaliteit, design en service. Afgelopen jaar waren dit onder andere de Innovation Prize op de R+T Stuttgart en de Retail Award op vakbeurs Intirio. “Deze internationale awards onderstrepen het innovatieve karakter en de kwaliteit die wij bij Luxaflex Nederland willen nastreven, en we zijn er trots op dat met het VMRG-certificaat ook lokaal onze kwaliteit wordt erkend!”, aldus Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland.

 

VMRG Zonwering

VMRG Zonwering is een snelgroeiende groep van professionele bedrijven op het gebied van zonwering die gegarandeerd voldoen aan de VMRG-Kwaliteitseisen. Deze bedrijven zijn te herkennen aan het VMRG Zonwering logo.

Bert Lieverse, voorzitter en directeur van de VMRG: “Alle gevelbouwers die bij de VMRG aangesloten zijn, hebben het VMRG-Keurmerk. Zij willen zeker weten dat het bedrijf waar ze zonwering van betrekken ook voldoet aan de VMRG-Kwaliteitseisen. Het logo VMRG Zonwering en het bijbehorende certificaat bieden deze zekerheid. De bedrijven worden jaarlijks gekeurd, waardoor continue kwaliteit gewaarborgd is. De VMRG Zonwering bedrijven houden intensief contact, zowel onderling, als met de gevelbouwers. Zo blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, delen ze kennis en wordt er samengewerkt aan innovatieve oplossingen om een duurzame gebouwde toekomst te garanderen.”

 

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat een ieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie:

Luxaflex Nederland
Silvia Jagtenberg
Tel. +31(0)184 67 4209
s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
www.luxaflexpress.nl

LEWIS Nederland
Saskia Jurjens
Tel. +31 (0)20 220 0220
luxaflex@teamlewis.com
www.teamlewis.com