Dit jaar is Jungle Fever dé trend. In menig interieur zijn patronen van bladeren, hout en insecten, maar ook veel planten, aardse tinten en natuurlijke materialen te vinden. Luxaflex® speelt hierop in met een nieuwe collectie houten jaloezieën, voor zowel de trendy huisinrichting als voor liefhebbers van een klassiek interieur die openstaan voor een nieuwe twist.

 

Shine, splash en art

Traditionele houten jaloezieën worden nog verder verfijnd met de nieuwe afwerkingen Shine, Splash en Art. Deze nieuwe afwerkingen zijn subtiele wijzigingen die een compleet andere uitstraling kunnen geven aan je interieur wanneer het zonlicht erdoorheen schijnt. Shine lamellen zijn voorzien van een sterke glanslaag en geven het interieur een luxueuze uitstraling. Splash lamellen geven dankzij een willekeurig patroon van verfspatten juist een speels en licht effect. De Art lamellen zijn handgeverfd en hebben een opvallend en artistiek kleurverloop. Zo zijn er bijvoorbeeld ‘dip-dye’- varianten waarbij de bovenste helft van de latten witgelakt zijn en de onderste helft de ruwe houtkleur behouden.

 

Bredere latten: rust en luxe

Alle lamellen zijn nu ook beschikbaar in de 50 en 70 millimeter variant, zodat raampartijen tot wel drie meter breed kunnen worden overbrugd. ‘De bredere lamellen geven een hele luxueuze uitstraling aan klassieke huizen”, vertelt Maartje Knipscheer, styliste bij Luxaflex Nederland. “In moderne huizen met veel materialen en prints zorgen deze bredere latten juist voor rust waardoor de details beter uitkomen.” Alle jaloezieën zijn leverbaar met een mono-commando kettingbediening, die zorgt voor een lichte bediening, ook bij grotere oppervlakken.

 

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie:

Luxaflex Nederland
Silvia Jagtenberg
Tel. +31(0)184 67 4209
s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
www.luxaflexpress.nl

LEWIS Nederland
Saskia Jurjens
Tel. +31 (0)20 220 0220
luxaflex@teamlewis.com
www.teamlewis.com