Vanaf vandaag kunnen consumenten gebruikmaken van de snelle service Morgen in huis. Wanneer een dealer op een werkdag vóór 11:00 uur ‘s ochtends een bestelling doorgeeft, wordt deze bestelling de volgende dag geleverd. Luxaflex® is momenteel de enige op de markt die deze service aanbiedt. De Morgen in huis service is thans exclusief verkrijgbaar bij Luxaflex® Gallery dealers en na 31 augustus bij alle loyalty dealers.

 

Op maat gemaakt morgen in huis

Luxaflex Nederland biedt maatwerkoplossingen voor ieder raam. Alle raambekleding wordt tot op de millimeter nauwkeurig en naar persoonlijke smaak gemaakt. Voor de service Morgen in huis staat er een speciaal team klaar om de raambekleding te produceren binnen de gestelde termijn, waardoor deze op tijd klaar is voor bezorging.

 

Ruime keuze aan rolgordijnen

De Morgen in huis service is toepasbaar op het ruime assortiment rolgordijnen van Luxaflex® met L en XL hardware. De nieuwste collectie rolgordijnen biedt, behalve een ruime selectie uni-doeken, ook doeken met spannende patronen en kleuroverlopen en andere dessins.

 

PowerView® Motorisation

De rolgordijnen zijn verkrijgbaar met diverse bedieningssystemen. Ook in deze service is het mogelijk om alle soorten bediening bij de rolgordijnen te kiezen, waaronder ook het nieuw Luxaflex® PowerView® Motorisation.

PowerView® Motorisation is een volledig automatisch systeem waarmee de gebruiker met een smartphone of tablet de raambekleding kan bedienen.

 

BERICHT VOOR DE REDACTIE
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.
Uitgangspunt hierbij is dat een ieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie:

Luxaflex Nederland
Silvia Jagtenberg
Tel. +31(0)184 67 4209
s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
www.luxaflexpress.nl

LEWIS Nederland
Saskia Jurjens
Tel. +31 (0)20 220 0220
luxaflex@teamlewis.com
www.teamlewis.com