De decembermaand is misschien wel de állerleukste maand voor het decoreren van het interieur: de kerstboom optuigen, de haard aansteken en fonkelende lichtjes ophangen door het hele huis. Ook raambekleding kan hierin een rol spelen: door de isolerende werking van de Duette® Shades bijvoorbeeld, houd je de warmte binnen. Of denk aan de grove structuurstoffen in de Twist® & Facette® Shades-collectie, die het kille licht van buiten filteren en een warme, zachte sfeer geven in huis. Waar je tijdens de kerstdagen ’s avonds gebruik maakt van kerstverlichting, kun je overdag die gezellige sfeer creëren met goede raambekleding.

Luxaflex Nederland wenst iedereen veel plezier met het decoreren, een fijne kerst en een fantastisch nieuwjaar!

LEWIS is in deze dagen bereikbaar voor meer informatie en high res afbeeldingen via 020 220 0220 of luxaflex@teamlewis.com.