Luxaflex Nederland ontving gisteren de vakprijs de Gouden MIX Spijker in de categorie ‘meest innovatieve leverancier’. De prijs werd, evenals voorgaande jaren, uitgereikt tijdens de MIX Nationale DHZ Sessie. In drie verschillende categorieën werd vanuit de branche de favoriete leverancier van Nederlandse retailers gekozen.

Jaap-Jene Langevoord, Marketing Manager van Luxaflex Nederland: “We zijn trots dat we deze prijs in ontvangst mogen nemen en daarmee gezien worden als de meest innovatieve leverancier binnen de branche. Dit is immers een van onze kerndoelstellingen; om met zestig jaar ervaring te blijven investeren in innovatieve producten. Het is een eer om deze erkenning te krijgen met deze prijs.

Luxaflex Nederland introduceerde vorig jaar onder andere het innovatieve bedieningssysteem PowerView® Motorisation. Door dit systeem is het mogelijk om Luxaflex®-raambekleding op afstand te bedienen met een Pebble®-afstandsbediening of met de smartphone via de Luxaflex®-app.

 

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie:

Luxaflex Nederland
Silvia Jagtenberg
Tel. +31(0)184 67 4209
s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
www.luxaflexpress.nl

LEWIS Nederland
Saskia Jurjens
Tel. +31 (0)20 220 0220
luxaflex@teamlewis.com
www.teamlewis.com