De nieuwe collectie Silhouette® Shades van Luxaflex® biedt oplossingen voor hem en voor haar: het biedt privacy, een romantische en natuurlijke lichtinval en is verkrijgbaar met de nieuwste smarthome-oplossing PowerView® Motorisation. De nieuwe structuurstoffen zorgen voor een zachte, maar toch strakke uitstraling in het interieur.

 

Altijd privacy en natuurlijk daglicht
De stoffen lamellen van de collectie Silhouette® Shades ‘zweven’ tussen twee transparante stoffen. Hierdoor hebben deze vanaf een afstand een strakke uitstraling, maar hebben vanaf dichterbij toch een warm, stijlvol effect. Door de lamellen te kantelen kan de lichtinval goed worden gereguleerd. Tegelijkertijd zorgen de transparante stoffen voor optimale privacy: in open stand kan er wel naar buiten worden gekeken, maar niet naar binnen.

 

Nieuwe structuurstoffen
De nieuwe collectie heeft meer dan 30 nieuwe kleuren, van elegant zwart tot serene natuurtinten, en biedt verschillende structuurstoffen, zoals een linnenstructuur. De vraag naar structuurstoffen stijgt de laatste jaren: “Consumenten zijn vaak op zoek naar neutrale kleuren, maar willen tegelijkertijd wel een statement maken met een bepaald design. De subtiele structuren zijn door de bijzondere uitstraling erg populair; het geeft meer verrassing en diepte aan de raamdecoratie”, vertelt Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland.

 

Smarthome-snufjes
De nieuwe collectie Silhouette® Shades is verkrijgbaar met het slimme bedieningssysteem PowerView® Motorisation. Met dit systeem is de raambekleding eenvoudig op de gewenste positie in te stellen op ieder moment van de dag met een smartphone of tablet. Vanaf de bank, of zelfs vanaf een vakantieadres, wat preventief werkt tegen inbraak. Deze bediening is zeer kindvriendelijk, omdat de raambekleding hierbij geen enkel bedieningskoord heeft.

Functioneel
De producten van Luxaflex® zijn ontworpen om naast design ook bijkomende voordelen te bieden. De dubbele lagen raambekleding van de Silhouette® Shades hebben een isolerende werking, waardoor warmte binnen wordt gehouden en de kou buiten. De Silhouette® Shades Sunscreen-varianten hebben daarnaast een zonwerende functie, waardoor in de zomer juist warmte buiten wordt gehouden. Door de screen-achtige voile aan de achterzijde wordt er 25 procent meer warmte tegengehouden in geopende stand en het doek zorgt daarnaast voor een rustiger doorzicht.

 

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Silvia Jagtenberg, Luxaflex Nederland
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
Web: www.luxaflexpress.nl

Yvonne Aarts, LEWIS
Kirsten Spoelstra, LEWIS
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Web: www.teamlewis.nl
Wire: www.lewiswire.com/nl
Twitter: www.twitter.com/teamlewis_nl