Ook in 2018 is Luxaflex® , marktleider op het gebied van raamdecoratie, weer aanwezig op de vakbeurs Intirio in Flanders Expo Gent. Intirio is de Benelux vakbeurs met de laatste woontrends voor interieurprofessionals. Luxaflex® presenteert hier van 28 tot en met 31 januari 2018 de geheel nieuwe Inspiration Shops met een inspirerende, overzichtelijke en efficiënte presentatie van producten. Intirio is een beurs die van oudsher druk bezocht wordt door zowel Belgische als Nederlandse bezoekers.

 

Optimale product- en gebruikservaring
Deze Inspiration Shops zijn ontwikkeld om de consument een optimale product- en gebruikservaring van Luxaflex® producten bieden. Kenmerkend is het innovatieve karakter van de shop; een unieke framebar met scherm en uitneembare productkaders geeft de mogelijkheid om de diversiteit aan Luxaflex® producten te tonen. Een voorbeeld hiervan is de smart home oplossing PowerView® Motorisation. Tijdens Intirio wordt getoond hoe het innovatieve systeem werkt en hoe er scènes gecreëerd kunnen worden middels de PowerView® App op smartphone of tablet.

Nieuwe weg naar de consument
Silvia Jagtenberg van Luxaflex®: “Intirio is een perfecte locatie om onze nieuwe Inspiration Shops te presenteren. Onze bezoekers nemen vaak uitgebreid de tijd om nieuwe informatie tot zich te nemen in de bruisende en ongedwongen sfeer van deze vakbeurs.” Er worden in Flanders Expo twee complete Inspiration Shops gedemonstreerd op de Luxaflex® stand, om zodoende een mooi en realistisch beeld te creëren voor Luxaflex® Loyalty dealers. “Deze shops zijn zo compleet in inrichting en stijl, en voorzien van alle nodige hulpmiddelen voor een prettige verkoop, dat we het geheel kunnen omschrijven als een nieuwe weg naar de consument”, aldus Jagtenberg.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Silvia Jagtenberg, Luxaflex Nederland
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
Web: www.luxaflexpress.nl

Tim Vermeeren, Luxaflex Nederland
Telefoon: +31(0)184 67 4167
E-mail: t.vermeeren@luxaflex-nederland.nl

Yvonne Aarts, LEWIS
Kirsten Spoelstra, LEWIS
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Web: www.teamlewis.nl
Wire: www.lewiswire.com/nl
Twitter: www.twitter.com/teamlewis_nl