Botanische trend met diepe groentinten

Bloemen, planten, florale motieven en landelijke kleuren; dit voorjaar wordt de natuur in huis gehaald en kan er volgens de laatste botanische trends gespeeld worden met natuurtinten, natuurlijke materialen en organische vormen. Ook bij ons staat het groene kleurenpalet centraal deze lente.

Onze styliste Maartje Knipscheer licht toe: “Groen staat voor jong, fris en bescheiden, maar leent zich ook zeer goed voor een stijlvol interieurstatement. De mysterieuze kant van deze kleur lijkt uit het diepste hart van de jungle te komen. Door deze tinten toon-op-toon en overdadig toe te passen, creëer je een levendige sfeer in huis.”

Oók leuk: trendkleur Climax

De Histor kleur van het jaar 2018 is: Climax. Dit is een diepe, grijze kleur met een warme ondertoon. Deze kleur bevat een behoorlijk zwarte én blauwe toon, wat zorgt voor een krachtige uitstraling. Zwart staat voor de rust en blauw voor het vleugje elegantie. Het fijne van de kleur is dat deze een grote mate van bescheidenheid heeft, waardoor je Climax met veel verschillende kleuren kan combineren in je interieur.

Horren

Het voorjaar is inmiddels begonnen en dat betekent dat we weer wat vaker met de ramen open zullen slapen. Dan is het wel zo prettig als de muggen buiten blijven, zodat jij uitgerust wakker wordt. Daarom is een hor een echte musthave om er zeker van te zijn dat de slaapkamer insectenvrij blijft. Onze  horren zijn duurzaam, op maat gemaakt en verkrijgbaar in verschillende profiel- en gaaskleuren.

Silhouette® Shades

Droom in alle rust weg in sereen zacht licht en geniet van de strakke lijnen van onze  collectie Silhouette® Shades. Deze nieuwste collectie biedt privacy, een romantische en natuurlijke lichtinval en is verkrijgbaar met de nieuwste smarthome-oplossing; PowerView® Motorisation. De nieuwe structuurstoffen zorgen voor een zachte, maar toch strakke uitstraling in het interieur.

Video

Klik op de preview om de gehele video over Duette® en Plissé Shades met PowerView® Motorisation te bekijken.

Hout in de badkamer

Wil jij van je badkamer een oase van rust maken? Kies dan voor de natuurlijke, luxe en warme uitstraling van hout! In deze blog delen tips en bieden we inspiratie voor het gebruik van hout in je badkamer.

5x smart home in je interieur

De smart home trend brengt veel voordelen met zich mee zoals comfort, energiezuinigheid, gemak en veiligheid. In deze blog lichten we een vijftal smart home producten uit die ons leven én ons interieur veraangenamen!

Lentekriebels in huis

Houd jij de energie van het lentezonnetje ook graag vast als je binnen zit? Met kleine aanpassingen in het interieur is je woonkamer zo klaar voor het voorjaar. In deze blog gebruiken we de natuur en trendkleuren als inspiratiebron.

Over Luxaflex

Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

Beelden
Via deze link zijn de beelden uit de mailing in hoge resolutie te downloaden.

Contact

Luxaflex Nederland
Silvia Jagtenberg
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl

Luxaflex Nederland
Tim Vermeeren
Telefoon: +31(0)184 67 4167
E-mail: t.vermeeren@luxaflex-nederland.nl

LEWIS
Kirsten Spoelstra of Yvonne Aarts
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com