Sinds 1992 is de Roparun een jaarlijkse estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam van meer dan 500 kilometer. Ieder jaar leveren duizenden deelnemers een sportieve prestatie om geld op te halen voor het goede doel, waarbij de opbrengsten ten goede komen aan palliatieve zorg voor kankerpatiënten. Ook Luxaflex Nederland deed mee aan deze 27e editie en zette zich in voor het motto van deze run: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’.

Op zaterdag 19 mei 2018 verscheen een zeer enthousiast en jong team van 24 Luxaflex-medewerkers aan de start van de Roparun in Parijs. In aanloop naar deze driedaagse estafetteloop heeft het team diverse acties opgezet om donaties op te halen, zoals het bakken en verkopen van lekkernijen, het organiseren van een darttoernooi en het faciliteren van een bodypump-les. Ook Luxaflex® dealers leefden mee; vele dealers doneerden één euro per order aan dit goede doel. Dankzij de vele sponsoren is er een prachtige opbrengst van maar liefst 31.000 euro voor het goede doel verdiend.

Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland vertelt: “We zijn ontzettend trots op deze prestatie en het fantastische bedrag! Gelukkig hebben we zonder blessures de finish gehaald. Iedereen heeft tijdens deze loop, die dag en nacht doorgaat, een speciaal persoon in gedachten voor wie hij of zij deze uitdaging aangaat. Het is heel bijzonder om deze sportieve run voor het goede doel samen met collega’s en Luxaflex® dealers te doen.”

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Silvia Jagtenberg, Luxaflex Nederland
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
Web: www.luxaflexpress.nl

Yvonne Aarts, LEWIS
Kirsten Spoelstra, LEWIS
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Web: www.teamlewis.nl
Wire: www.lewiswire.com/nl
Twitter: www.twitter.com/teamlewis_nl