Onze collectie Duette® Shades is uitgebreid met een exclusieve duurzame stof die bestaat uit 25 procent bamboe. Daarnaast hebben we een aantal nieuwe stijlvolle patronen en actuele kleuren toegevoegd, welke mede zijn geïnspireerd op de florale en botanische trends van nu.

De nieuwe doeksoort ‘bamboo’ bestaat uit 25 procent natuurlijke vezels, waardoor deze collectie extra duurzaam is. Onze styliste Maartje Knipscheer licht toe: “We vinden het heel belangrijk dat onze producten sfeer in het interieur brengen – het oog wil natuurlijk ook wat. Maar we hechten ook veel waarde aan duurzaamheid; de nieuwe stof met bamboe is hier een goed voorbeeld van.”

Oók leuk: Cradle to Cradle Certified™ Brons certificaat

We hebben een Cradle to Cradle Certified™ certificering op niveau brons behaald voor ruim 60 polyester stoffen. Dit duurzaamheidsprogramma stimuleert het kringloopprincipe, wat betekent dat alle materialen van gecertificeerde producten na gebruik nuttig inzetbaar zijn voor verwerking in een ander product, zodat ze hun waarde behouden voor mens en milieu.

Nieuw design hordeuren

Vind jij een fris windje in huis tijdens warme dagen ook zo fijn? Het enige minpunt: muggen en andere insecten die via ramen en deuren hun weg naar binnen vinden. Om deze ongenode gasten buiten te houden, is onze collectie hordeuren uitgebreid met twee nieuwe hordeuren: de rolhordeur Sencillo en de Plissé Hordeur Volare. Deze zijn verkrijgbaar in vier standaard RAL-kleuren: wit, crème, zilver en antraciet. Bovendien zijn de hordeuren gemaakt van hoogwaardig aluminium en hebben ze een elegante slanke uitstraling.


 

Innovaties PowerView® Motorisation

Wil jij ook een smart home? We hebben ons slimme bedieningssysteem PowerView® Motorisation vernieuwd. Hiermee kun altijd en overal de lichtinval in je woning controleren, waardoor je de optimale sfeer creëert in huis met slechts één druk op de knop via je tablet, smartphone of Pebble® Remote. Een van de innovaties is dat de PowerView® Hub nu nog gemakkelijker verbinding maakt met andere slimme systemen in huis, zoals Google Home of Amazon Alexa. Hierdoor kun je jouw raambekleding via spraak besturen.


 

Video

Klik op de preview om de video over PowerView® Motorisation te bekijken.

Summertime

Dat juist de regenboog-kleuren als trend doorbreken in het interieur vinden wij alleen maar fijn. Maar wat is nu de beste manier om deze trend in huis te halen? Wij geven je tips en tricks voor deze decoratieve en zomerse sfeer.

Prints

Hoe pas je opvallende motieven en patronen toe in je interieur? Denk hierbij aan een trendy behang, raambekleding met patronen of tegels met een kleurrijk motief. Wij geven je tips en inspiratie voor het toepassen van vrolijke prints in huis.

Mediterraans

Helderblauwe baaien bij oude vissersdorpjes, statige villa’s met dromerige achtertuinen en die eeuwig warme zon: het Mediterrane leven is heerlijk! Wil je dat exotische gevoel ook thuis vasthouden? Wij geven tips hoe je een Mediterraans tintje aan je interieur kunt toevoegen.

Over Luxaflex

Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

Beelden
Via deze link zijn de beelden uit de mailing in hoge resolutie te downloaden.

Contact

Luxaflex Nederland
Silvia Jagtenberg
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl

Luxaflex Nederland
Tim Vermeeren
Telefoon: +31(0)184 67 4167
E-mail: t.vermeeren@luxaflex-nederland.nl

LEWIS
Kirsten Spoelstra of Yvonne Aarts
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com