Sinds 1 juli is het slimme bedieningssysteem PowerView® Motorisation van Luxaflex®, marktleider op het gebied van raambekleding, verkrijgbaar in een vernieuwde versie. Een van de vernieuwingen is dat de PowerView® Hub van dit bedieningssysteem nog gemakkelijker verbinding met andere slimme systemen in huis maakt, bijvoorbeeld met Google Home of Amazon Alexa. Hierdoor is het mogelijk om de raambekleding via spraak te besturen. Ook zijn er drie extra kleuren van de Pebble® Remote toegevoegd en is een nieuw model van de PowerView® Repeater beschikbaar.

 

Koppeling met andere domotica-technologieën in huis
Met PowerView® Motorisation speelt Luxaflex® in op de smart home trend doordat het mogelijk is de raambekleding automatisch te bedienen via tablet of smartphone. Om dit nog gemakkelijker te maken, is het nu mogelijk om de PowerView® Hub – die draadloos verbindt met het wifi-netwerk in huis – te koppelen aan andere domotica-technologieën die momenteel op de markt zijn, zoals Google Home en Amazon Alexa. Ook is dit systeem ontworpen om compatibel te zijn met Apple® iOS en Android om het gemak van een draadloos huis verder uit te breiden. In de Hub worden alle instellingen opgeslagen en de persoonlijke scènes van de raamdecoratie geactiveerd. Daarnaast is PowerView® nu ook te bedienen via Homey met de bijbehorende App.

Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland vertelt: “De verwachting is dat de smart home markt wereldwijd zal groeien van 27 miljard euro in 2017 naar 59 miljard in 2020*. Het verbinding maken met andere slimme systemen in huis is anno 2018 dan ook de perfecte oplossing voor iedere smart home interieurliefhebber. Stembesturing is iets dat voor velen onbereikbaar lijkt, maar ook raambekleding kan binnenkort op stembediening reageren. Zo ligt slim wonen voor iedereen binnen handbereik!

Passend bij een stijlvol interieur volgens de laatste woontrends
Naast de nieuwe, mooi vormgegeven Hub is ook de PowerView® Repeater voorzien van een nieuw model in meerdere regelbare LED-kleuren, waardoor de sfeer volledig aan te passen is aan de persoonlijke wensen op dat moment. De Pebble® afstandsbediening was al verkrijgbaar in zeven stijlvolle kleuren en nu zijn hier de kleuren Oyster, Ecru en Mist aan toegevoegd.

Met ons slimme bedieningssysteem kun je altijd en overal de lichtinval in je woning controleren, waardoor je de optimale sfeer creëert in huis met slechts één druk op de knop. Uniek aan dit innovatieve systeem is dat je de beweging van de elektrische raambekleding zowel vooraf kunt instellen, als handmatig kunt bedienen met je smartphone of tablet. Dit kan zelfs vanuit het buitenland en dat is wel zo veilig tijdens vakanties. Ons brede aanbod van innovatieve materialen, kleuren en stijlen maakt onze raamdecoratie naast slim ook mooi en stijlvol”, aldus Jagtenberg.

*Bron: Smart Home Monitor 2017, een onderzoek van Multiscope.

 

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Het vernieuwde PowerView® Motorisation bedieningssysteem is sinds 1 juli verkrijgbaar bij de Luxaflex-dealers.
Via deze link zijn de beelden uit dit bericht in hoge resolutie te downloaden.

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Silvia Jagtenberg, Luxaflex Nederland
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
Web: www.luxaflexpress.nl

Yvonne Aarts, LEWIS
Kirsten Spoelstra, LEWIS
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Web: www.teamlewis.nl
Wire: www.lewiswire.com/nl
Twitter: www.twitter.com/teamlewis_nl