Met de nieuwe vouwgordijncollecties Elegant Wonen en Tijdloos Wonen brengt Luxaflex®, marktleider op het gebied van raambekleding, een oplossing voor ieder interieur. De collectie Tijdloos Wonen biedt een functionele basisoplossing met tijdloze stoffen, die in iedere interieurstijl passen; van modern en strak tot een romantische en klassieke inrichting. De Elegant Wonen collectie biedt een aantal luxere, slimme bedieningsopties, zoals PowerView® Motorisation en heeft verder een rijke verscheidenheid aan weelderige stoffen.

Elegant en Tijdloos Wonen
Door deze segmentatie biedt de collectie Luxaflex® vouwgordijnen een oplossing voor ieder huis. Er is keuze uit meer dan 100 items die volledig aansluiten op de laatste interieurtrends. De op maat gemaakte collecties bestaan uit een breed palet van decoratieve en functionele stoffen. Zo is er keuze uit gevoerd of ongevoerd zijde en linnen, van de kleuren velvet tot metallic. Ook zijn er stoffen met een akoestische en vlamvertragende werking of een Cradle to Cradle Certified™ Brons certificaat – een duurzaamheidsprogramma dat het kringloopprincipe stimuleert.

Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland vertelt: “Vouwgordijnen creëren veel warmte en huiselijkheid, waardoor deze sfeerbepalend zijn in je interieur. Door twee nieuwe collecties aan ons portfolio toe te voegen bieden we voor ieder wat wils, passend bij elk budget en iedere stijl. De Tijdloos Wonen collectie biedt een prachtige basisoplossing voor iedereen, terwijl bij de Elegant Wonen collectie luxe stoffen en comfort centraal staan.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Luxaflex®
Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

 

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Silvia Jagtenberg, Luxaflex Nederland
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl
Web: www.luxaflexpress.nl

Yvonne Aarts, LEWIS
Kirsten Spoelstra, LEWIS
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam
Web: www.teamlewis.nl
Wire: www.lewiswire.com/nl
Twitter: www.twitter.com/teamlewis_nl