Elegant en stijlvol wonen met onze nieuwe collectie vouwgordijnen

Met onze nieuwe vouwgordijncollecties Elegant Wonen en Tijdloos Wonen brengen we een oplossing voor ieder interieur.

Onze styliste Maartje Knipscheer vertelt: “De collectie Tijdloos Wonen biedt een functionele basisoplossing met tijdloze stoffen, die in iedere interieurstijl passen; van modern en strak tot een romantische en klassieke inrichting. De Elegant Wonen collectie biedt een rijke verscheidenheid aan weelderige stoffen en heeft verder een aantal luxere, slimme bedieningsopties, zoals PowerView Motorisation.”

Oók mooi: trendkleur Amarant

Opvallend nieuw is de trendkleur Amarant die in combinatie met goud de nostalgische stijl tot leven brengt. Deze kleur uit de woestijn geeft je interieur een heerlijk warme uitstraling. Het advies is om deze te combineren met zachte tinten als mauve, marsala en terra voor een extra mooie look.

Stylingtips met de nieuwste trendkleuren

Maak dit seizoen een weekendje vrij om je interieur klaar te maken voor een gezellig najaar. Onze trendwatcher Monique van der Reijden geeft vijf stylingtips om een hippe sfeer te creëren met de nieuwste trendkleuren voor het komende seizoen. Zo geef jij je interieur een trendy update met geel, turquoise en blauw. Ook met strepen en ribbels steel je de show!

Puur natuur

Wist je dat de botanische trend een van de meest geliefde interieurtrends blijft? Dat is niet zo gek, want de kleuren en patronen uit de natuur zijn gemakkelijk naar binnen te halen en bieden rust in je leefomgeving. Met planten, groentinten en natuurlijke dessins haal je in een handomdraai een botanische sfeer in huis. Lees alles over onze Botanical Selection voor meer inspiratie!

Video

Klik op de preview om de video over Luxaflex® Vouwgordijnen te bekijken.

Duurzaam interieur

Plantaardige voeding, elektrisch rijden en recyclen: we gaan steeds bewuster leven. Ook op het gebied van interieur zijn steeds meer producten duurzaam en op een verantwoorde wijze gemaakt. In deze blog geven we tips om je huis een duurzame touch te geven.

Groen in de badkamer

Op zoek naar de perfecte plant voor in je badkamer? Er zijn veel plantsoorten die prima gedijen bij een warme, vochtige omgeving. In deze blog geven we inspiratie voor het toepassen een vleugje groen, zodat jouw badkamer doet denken aan een subtropische jungle.

Kindvriendelijk huis

Veilige stopcontacten, traphekjes en een speelhoek zijn belangrijk in een kindvriendelijk huis, maar je wilt ook dat je interieur een stijlvolle uitstraling houdt. Daarom geven we hier 5 tips waarmee je je huis omtovert tot de ideale leefplek voor jezelf én de kleintjes.

Over Luxaflex

Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

Beelden
Via deze link zijn de beelden uit de mailing in hoge resolutie te downloaden.

Contact

Luxaflex Nederland
Silvia Jagtenberg
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl

Luxaflex Nederland
Tim Vermeeren
Telefoon: +31(0)184 67 4167
E-mail: t.vermeeren@luxaflex-nederland.nl

LEWIS
Kirsten Spoelstra of Yvonne Aarts
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com