Designklassiekers in trendkleuren

De collectie horizontale jaloezieën is uitgebreid met een zijdezachte toplaag, prachtige trendkleuren en vergrijsde tinten. Zo vormt je raambekleding een verrijking voor je interieur. Doordat de lamel aan beide zijden een verschillende kleur heeft, zorgt dit voor een extra dimensie in huis. Wil je graag een subtiele glinstering in de jaloezie? Ga dan voor een metallic-tint die meer allure aan je raamdecoratie geeft.

Onze styliste Maartje Knipscheer vertelt: “Onze op maat gemaakte horizontale jaloezieën zijn echte designklassiekers die licht en privacy gemakkelijk reguleren in ieder interieur. Door de jaloezieën te tuimelen, kun je een ander kleureffect in huis creëren doordat de jaloezie twee verschillende kleurzijdes heeft. De keuze uit diverse patronen, maten en structuren maakt dit type raambekleding daarom tijdloos in huis, zeker met de toevoeging van de zijdezachte coating en combinaties van warme tinten. En bijkomend voordeel: door deze nieuwe toplaag houdt de lamel minder stof vast.

Oók mooi: trendkleur
Spiced Honey 

Ieder jaar komen internationale design experts, architecten de kleurspecialisten van het Flexa ColorLab bij elkaar om de nieuwe wereldwijde kleurtrends te bespreken. Ditmaal is Spiced Honey verkozen tot trendkleur van 2019. Een warme, amberkleurige tint die positiviteit en optimisme uitstraalt. Lees hier hoe jij deze kleur het mooiste laat terugkomen in je interieur!

Stylingtips om te overwinteren

De tijd van stormachtige dagen en koude nachten is weer aangebroken; hoe kom jij de winter door? Zorg ervoor dat je binnen een extra warm en sfeervol interieur creëert. Dat begint met slimme stylingtips van onze trendwatcher Monique van der Reijden. Laat je leiden door je persoonlijke smaak, maar laat je ook inspireren door de laatste trends. Zo krijg je een nieuwe sfeer in huis waardoor je er de hele winter warmpjes bij zit!

Smart is de nieuwe mode

Interieurtrends hebben niet alleen met een mooi sfeerplaatje te maken. Het gaat ook om optimale functionaliteit, nieuwe technieken en high tech materialen waardoor we slimmer, duurzamer en fijner kunnen wonen. Trendwatcher Monique van der Reijden toont je drie nieuwe interieurtrends in combinatie met onze nieuwste collectie vouwgordijnen. Denk hierbij aan het combineren van brique met vergrijsde blauw- en groentinten.

Video

Klik op de preview om de video over Luxaflex® Horizontale Jaloezieën met schuifbediening te bekijken.

Slimme keukenhacks 

De één heeft een grote woonkeuken tot zijn beschikking, de ander kookt de sterren van de hemel in een kleinere ruimte. In ieder geval is een georganiseerde en opgeruimde keuken altijd fijn! Daarom delen we graag tips om je keuken zo slim mogelijk in te richten.

Mooiste koffie- tafelboeken 

Op zoek naar mooie en inspirerende koffietafelboeken? Deze eyecatchers zijn een fijne toevoeging aan je interieur en geven net die stijlvolle en warme touch. We geven je tips voor prachtige exemplaren en laten zien hoe je de boeken combineert met de rest van je interieur.

Zwart en wit interieur 

Een warm, stijlvol en huiselijk interieur dient in balans te zijn, net als Yin & Yang: zwart en wit. Denk jij bij een zwart-wit interieur direct aan een saaie, kille ruimte? Niet nodig! In onze blog bieden we inspiratie hoe je dit kunt omtoveren tot een strak en modern interieur met een knusse sfeer.

Over Luxaflex

Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

Uitgangspunt hierbij is dat eenieder een persoonlijke stijl kan creëren met de producten van Luxaflex®. Daartoe worden functionaliteit, esthetiek, licht- en warmtewering gecombineerd, zodat inspirerende, hoogwaardige en marktgeoriënteerde collecties ontstaan. Kijk voor inspirerende ideeën op onze website www.luxaflex.nl.

Beelden
Via deze link zijn de beelden uit de mailing in hoge resolutie te downloaden.

Contact

Luxaflex Nederland
Silvia Jagtenberg
Telefoon: +31 (0)184 67 4209
E-mail: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl

Luxaflex Nederland
Tim Vermeeren
Telefoon: +31(0)184 67 4167
E-mail: t.vermeeren@luxaflex-nederland.nl

LEWIS
Kirsten Spoelstra of Yvonne Aarts
Telefoon: +31 (0)20 220 0220
E-mail: luxaflex@teamlewis.com