Een vleugje zomer in je interieur

Onze collectie Duette® Shades is uitgebreid met een exclusieve duurzame stof die bestaat uit 25 procent bamboe. Daarnaast hebben we een aantal nieuwe stijlvolle patronen en actuele kleuren toegevoegd, welke mede zijn geïnspireerd op de florale en botanische trends van nu.

Luxaflex® lanceert nieuwe generatie raambekleding

Sinds 1 juli is het slimme bedieningssysteem PowerView® Motorisation van Luxaflex®, marktleider op het gebied van raambekleding, verkrijgbaar in een vernieuwde versie. Een van de vernieuwingen is dat de PowerView® Hub van dit bedieningssysteem nog gemakkelijker verbinding met andere slimme systemen in huis maakt, bijvoorbeeld met Google Home of Amazon Alexa. Hierdoor is het mogelijk om de raambekleding via spraak te besturen.

Luxaflex® introduceert nieuw design hordeuren

De zomer is begonnen en dat betekent dat er ook meer insecten de weg naar buiten vinden. Om muggen buiten te houden heeft Luxaflex®, marktleider op het gebied van raamdecoratie, de collectie hordeuren uitgebreid met twee nieuwe hordeuren: de rolhordeur...

Luxaflex Nederland haalt 31.000 euro op voor goede doel tijdens Roparun 2018

Sinds 1992 is de Roparun een jaarlijkse estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam van meer dan 500 kilometer. Ieder jaar leveren duizenden deelnemers een sportieve prestatie om geld op te halen voor het goede doel, waarbij de opbrengsten ten goede komen aan palliatieve zorg voor kankerpatiënten. Ook Luxaflex Nederland deed mee aan deze 27e editie…

Luxaflex® introduceert vernieuwde collectie Duette® Shades

De vernieuwde collectie Duette® Shades van Luxaflex®, marktleider op het gebied van raamdecoratie, is uitgebreid met een exclusieve duurzame stof die bestaat uit 25 procent bamboe. Daarnaast zijn nieuwe stijlvolle patronen en actuele kleuren toegevoegd. De...

Zo haal je dit voorjaar de natuur in huis

Bloemen, planten, florale motieven en landelijke kleuren; dit voorjaar wordt de natuur in huis gehaald en kan er volgens de laatste botanische trends gespeeld worden met natuurtinten, natuurlijke materialen en organische vormen. Ook bij ons staat het groene kleurenpalet centraal deze lente.

Botanische trend in raambekleding met diepe groentinten

Bloemen, planten, florale motieven en landelijke kleuren; dit voorjaar wordt de natuur in huis gehaald en kan er volgens de laatste trends gespeeld worden met natuurtinten, natuurlijke materialen en organische vormen. Ook bij Luxaflex®, marktleider op het gebied van raamdecoratie, staat het groene kleurenpalet centraal deze lente.

Luxaflex® op Intirio 2018 met presentatie Inspiration Shops

Ook in 2018 is Luxaflex® , marktleider op het gebied van raamdecoratie, weer aanwezig op de vakbeurs Intirio in Flanders Expo Gent. Intirio is de Benelux vakbeurs met de laatste woontrends voor interieurprofessionals. Luxaflex® presenteert hier van 28 tot en met 31 januari 2018 de geheel nieuwe Inspiration Shops met een inspirerende, overzichtelijke en efficiënte presentatie van producten.