Luxaflex® op Intirio 2018 met presentatie Inspiration Shops

November 2017 – Ook in 2018 is Luxaflex® , marktleider op het gebied van raamdecoratie, weer aanwezig op de vakbeurs Intirio in Flanders Expo Gent. Intirio is de Benelux vakbeurs met de laatste woontrends voor interieurprofessionals. Luxaflex® presenteert hier van 28 tot en met 31 januari 2018 de geheel nieuwe Inspiration Shops met een inspirerende, overzichtelijke en efficiënte presentatie van producten.

Luxaflex® introduceert Rolgordijn Reflection collectie

November 2017 – Tijdens de Dutch Design Week heeft Luxaflex Nederland, marktleider op het gebied van raamdecoratie, de nieuwste Rolgordijn Reflection collectie* geïntroduceerd. Bij de ontwikkeling van de Reflection collectie hebben de Luxaflex® designers rekening gehouden met de laatste (woon)modetrends: tijdloze texturen en diverse kleurenpatronen. Deze collectie biedt prachtige stoffen met een groot aantal dessins en is leverbaar met de smart home oplossing PowerView® Motorisation.

Luxaflex Nederland inspireert klanten met nieuwe Inspiration Shops bij Inspiration dealers

Oktober 2017 – Minimaal 25 vierkante meter aan inspiratie en tal van innovaties, waaronder een imposante framebar; een paar kenmerken van de Inspiration Shops die worden geïnstalleerd door Luxaflex Nederland. In deze Inspiration Shops speelt het brede aanbod van Luxaflex® producten de hoofdrol en krijgen dealers de mogelijkheid om een echte thuissituatie voor consumenten te creëren. Hierdoor kunnen dealers beter inspelen op specifieke wensen en behoeften van de consument.

Luxaflex® en Dutch Invertuals geven licht nieuwe dimensie op Dutch Design Week

Oktober 2017 – Een bijzondere samenwerking tussen Luxaflex®, marktleider op het gebied van raamdecoratie, en het designcollectief Dutch Invertuals heeft geresulteerd in de expositie ENLIGHTEN. Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven geven zes jonge, creatieve designers licht een nieuwe dimensie met hun ontwerpen die grotendeels bestaan uit Luxaflex® materialen.

De trendkleur van 2018: Heart Wood

Oktober 2017 – De trendkleur voor het jaar 2018 is bekend: Heart Wood. Deze warme, uitnodigende en zachte volwassen rozetint zorgt voor rust en sereniteit in het interieur. Omdat de kleur zo veelzijdig is, kan deze worden gecombineerd met allerlei kleuren. Van pittige groentinten tot koele blauwtinten. Luxaflex Nederland, marktleider op het gebied van raamdecoratie, biedt inspiratie en toont hoe deze kleur in ieder interieur gecombineerd kan worden.

Populariteit Luxaflex® hordeuren stijgt door verwachte muggenplaag

Juli 2017 – De bezorgdheid van de consument rondom de muggenplaag die aanstaande is, is terug te zien in de vraag naar horren de afgelopen weken. Zo ziet Luxaflex Nederland, marktleider op het gebied van horren, een vraagstijging naar dit product van 9 procent sinds de start van de zomer.

Luxaflex® Silhouette® Shades: stijlvol met technische snufjes

Juni 2017 – De nieuwe collectie Silhouette® Shades van Luxaflex® biedt oplossingen voor hem en voor haar: het biedt privacy, een romantische en natuurlijke lichtinval en is verkrijgbaar met de nieuwste smarthome-oplossing PowerView® Motorisation. De nieuwe structuurstoffen zorgen voor een zachte, maar toch strakke uitstraling in het interieur.

Stijging horrenverkoop door vroege komst muggen

Mei 2017 – De meimaand is traditiegetrouw een topmaand voor hor-verkopen, maar de piek dit jaar is ongekend en volgens Luxaflex® te verklaren door het nieuws rondom de vroege komst van (tropische) muggen. Door de berichtgeving over de muggen in ons land, nemen consumenten meer voorzorgsmaatregelen door het tijdig aanschaffen van een hor. Luxaflex® ziet dan ook dat het aantal hor-verkopen de afgelopen weken met 15 procent is gestegen ten opzichte van vorig jaar.

Helft Nederlanders vergeet juiste maatregelen te nemen bij zon in eigen land

Mei 2017 – Dat we van zonlicht vrolijk worden is wel bekend. Maar dat te veel zonlicht schadelijk voor onze huid kan zijn, wordt helaas nog vaak vergeten. Wanneer de eerste zonnestralen ons land bereiken, gaan wij Nederlanders massaal naar buiten. Het park in, naar het strand maar ook in de tuin of op het balkon worden heerlijke zomerdagen doorgebracht.